'Negentig procent van Venom-dialogen niet gebruikt in Spider-Man 2'

'Negentig procent van Venom-dialogen niet gebruikt in Spider-Man 2'

Dat claimt de acteur die de rol vertolkte

Zo'n negentig procent van de opgenomen dialogen voor het personage Venom zou niet zijn gebruikt in de uiteindelijke versie van Marvel's Spider-Man 2.

Dat claimt Tony Todd, de acteur die Venom in de game van stem voorzag. Hij zou dit hebben gemeld tijdens een panel op Fan Expo San Francisco. De informatie werd vervolgens door bezoeker en content creator Evan Filarca gedeeld.

Het is niet duidelijk waarom maar zo'n klein gedeelte van alle ingesproken dialogen van Venom zijn gebruikt in de uiteindelijke game. Mogelijk is er veel geschrapt omdat het verhaal in de game op het laatste moment is aangepast, of wellicht wordt het leeuwendeel bewaard voor een uitbreiding of een spin-off. Hoe dan ook is dat louter speculatie.

Hoe dan ook gaf senior narrative director Jon Paquette eerder al wel aan zeer content te zijn met het werk van Todd. "Hij deed een paar zinnen voor een auditie, en hij had precies de vibe waar we naar zochten. Hij past perfect." In dat interview melde Paquette ook dat een mogelijke spin-off rondom Venom vooral afhangt van hoe het personage door spelers wordt ontvangen.

Marvel's Spider-Man 2 verscheen eerder dit jaar op PlayStation 5. Insomniac werkt verder in ieder geval nog aan een Wolverine-game. Erik Nusselder gaf een 8 aan de eerder verschenen game: "Spider-Man 2 is een vervolg volgens het boekje. Het biedt meer van alles wat in de vorige delen zo goed werkte. Dat levert een ontzettend goed en vloeiend speelbaar spel op waar het plezier vanaf spat, maar Insomniac maakt vaak wel de allerveiligste keuzes, waardoor de game niet vaak verrast."

View post on X
Spider-Man 2

Spider-Man 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als ik de portal voor 60 euro kan kopen dan doe ik het anders niet.

0

Aanbevolen voor jou