Neem een kijkje op het nieuwe Gamer.nl

Neem een kijkje op het nieuwe Gamer.nl

En laat weten wat je ervan vindt

Neem alvast een kijkje op het nieuwe Gamer.nl.

Het is alweer een tijdje geleden sinds onze laatste update rondom het nieuwe Gamer.nl. Zoals vrijwel elk groot project loopt de geplande releasedatum iets uit door onvoorziene omstandigheden en zaken die we extra willen controleren.

We moeten daarbij iets bekennen: sinds ongeveer een maand is de nieuwe site al beschikbaar op beta.gamer.nl. Een handvol enthousiaste gebruikers gaf ons waardevolle feedback, die momenteel wordt verwerkt voor livegang. Uiteraard nogmaals hartelijk bedankt daarvoor! Daarbij gaven we overigens ook Hogwarts Legacy voor de Xbox weg, en mochten we Gentleman G feliciteren als de gelukkige winnaar.

Nu is het tijd dat de rest van de bezoekers alvast een kijkje neemt op de website en laat weten wat hij of zij vindt. Dat mag hieronder in de reacties, of naar redactie@gamer.nl. Hopelijk zijn jullie er net zo blij mee als wij!

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat ik chill vind van de oude site is dat jullie artikelen posten onder 1 datum, bij de nieuwe vind ik dit onoverzichtelijk.

0

Zit op de mobiele beta site maar het menu staat ene keer boven en andere keer onder, heel irritant. Ook vind ik de pagina in de nieuwsberichten veel te vol gepropt met allerlei zaken. Discord, rating, reclame, delen, toevoegen als favoriet, aanbevolen voor jou. En net als hierboven vind ik de verdeling van nieuws per datum veel fijner dan de nieuwe methode.

0

Aanbevolen voor jou