NBA-spelers hebben de nieuwe Call of Duty-game al gezien

NBA-spelers hebben de nieuwe Call of Duty-game al gezien

Het is niet duidelijk of het om Modern Warfare 3 gaat

NBA-spelers hebben dit weekend een eerste blik op de nieuwe Call of Duty-game die later dit jaar moet uitkomen gekregen.

Dat meldt CharlieIntel op Twitter. Diverse spelers hebben laten weten dat ze de nieuwe Call of Duty-game dit weekend tijdens NBA's Summer League hebben mogen aanschouwen. Voor zover bekend hebben ze alleen een demo te zien gekregen en hebben ze zelf Warzone gespeeld. Het is niet ongebruikelijk dat Amerikaanse sporters een nieuw deel in de Call of Duty-franchise eerder te zien krijgen.

Er gaan al geruime tijd geruchten dat in november dit jaar een nieuwe Call of Duty-game uitkomt - namelijk Modern Warfare 3, oftewel een direct vervolg op het vorig najaar verschenen Modern Warfare 2. Eerder waren er volgens geruchten plannen om de game als een soort uitbreiding op Modern Warfare 2 uit te brengen, maar ergens gedurende het ontwikkelproces is het schijnbaar uitgegroeid tot een losstaande game. Sledgehammer Games zou de hoofdontwikkelaar zijn.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gezien het feit dat de game origineel een DLC voor MWII was zal het gewoon MWII met wat nieuwe wapens en maps worden. Ik wacht wel op de volgende game van Treyarch, en zal dan voornamelijk zombies spelen.

0
test

Ik had gelezen dat het om golf war draait

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ik verwacht niet zoveel vernieuwingen aan deze game. Wat Poklaan ook al zegt wat nieuwe maps en wapens en meer niet. Verwacht vooral veel nostalgische maps terug zoals Terminal. Het zou wel mooi zijn als ze de Multiplayer wat terug proberen te brengen naar MW2019. Als dat aanslaat zouden ze dat later ook weer kunnen implementeren in Warzone 2.0. Misschien dat het voor mij dan wel een aankoop waard is anders laat ik hem schieten als er niks verandert is alleen wat maps en wapens.

-1
test

Sorry, maar wat bedoel je precies met: ''Multiplayer wat terug proberen te brengen naar MW2019'' Want het is naar mijn idee de slechtste Multiplayer die Call of Duty ooit gecreëerd heeft, en de goede dingen die deze game heeft voortgebracht zijn op één hand te tellen, en als ik de slechte dingen moet opnoemen dan heb ik aan mijn handen en voeten nog niet genoeg :)

-1
test

Dan verschillen we daar van mening. Ik vond MW2019 een veel betere multiplayer dan alles wat daarna gekomen is. Black Ops CW, Vanguard en MW2. Normaal speel ik gewoon lekker multiplayer maar deze vond ik zo leuk dat ik opgeven moment Damascus had wat me normaal gesproken niet zoveel interesseert. Ook is Warzone 1.0 gebaseerd op de multiplayer van MW2019 en die stond als een huis. Warzone 2.0 heeft het gewoon niet en dat is ook te zien aan de playerbase aangezien die aardig gedaald is.

0

Aanbevolen voor jou