Naughty Dogs Neil Druckmann ontvangt NYVGCC Legend Award

Naughty Dogs Neil Druckmann ontvangt NYVGCC Legend Award

De uitreiking is in januari

Neil Druckmann, de mededirecteur van Naughty Dog, ontvangt in januari 2024 de Andrew Yoon Legend Award van de New York Video Game Critics Circle.

Dat werd deze week aangekondigd. De New York Game Awards worden op 23 januari voor de dertiende keer georganiseerd. Jaarlijks wordt tijdens dit evenement de Andrew Yoon Legend Award uitgereikt om erkenning te geven aan mensen "die de gamewereld vooruit hebben gestuwd", om zo "hun diepgaande impact op een industrie die mensen boeit en verbindt te vieren".

Druckmann is zoals gezegd de mededirecteur van Naughty Dog. Hij heeft gewerkt aan games als Jak 3 en de Uncharted-franchise, en is de creative director van de The Last of Us-reeks. Samen met Craig Mazin is hij showrunner van de gelijknamige HBO-serie.

Eerdere mensen uit de game-industrie die de award hebben gewonnen, zijn onder andere voormalige Nintendo Amerika-directeur Reggie Fils-Aimé, Double Fine-oprichter Tim Schafer, Xbox-topman Phil Spencer en Metal Gear-bedenker Hideo Kojima.

Over Naughty Dog en The Last of Us gesproken: er is een PlayStation 5-versie van The Last of Us: Part 2 aangekondigd die op 19 januari verschijnt. Lees er hier meer over.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Was Neil Druckmann degene die Amy Henning (van Legacy of Kain en Last of Us schrijver) had weggepest?

0

Was dat niet gewoon een IGN gerucht? Meer dan IGN een story is het nooit geworden.

1

Dat lijkt volgens VG247 en de schrijver van het artikel zo te zijn, dat IGN hem dwong geruchten toe te voegen. Zonde om te horen dat het artikel zo in leven kwam, ik ben een beetje in mezelf teleurgesteld er voor gevallen te zijn en jammer dat zoiets zo lang blijft hangen

0

Aanbevolen voor jou