Naughty Dog toont The Last of Us: Part 1 uitgebreid

Naughty Dog toont The Last of Us: Part 1 uitgebreid

Naughty Dog heeft een uitgebreide video van het aankomende The Last of Us: Part 1 uitgebracht waarin de verschillen met de oorspronkelijke versie worden uitgelicht.

De video duurt langer dan tien minuten en is kort na het uitlekken van diverse gameplaybeelden online geplaatst. Het spel kan zowel in native 4k met 30 fps of dynamisch 4k met 60 fps gespeeld worden en maakt gebruik van diverse DualSense-opties zoals haptische feedback, de adaptieve triggers en 3D-audio.

Naughty Dog laat - ook op PlayStation Blog - wederom weten dat het spel helemaal opnieuw is opgebouwd om gebruik te maken van verbeterde graphics. Dat zorgt ook voor veel meer details - zo kunnen kogels beton kapotmaken - en een naadloze transitie tussen filmpjes en gameplay. De animatie van personages is ook veel realistischer gemaakt en de kunstmatige intelligentie van vijanden is er op vooruitgegaan.

Verder zitten er diverse extra opties in de game, waaronder meer dan zestig toegankelijkheidsopties, nieuwe ontgrendelbare kleding voor Joel en Ellie, een 'permadeath'-modus en een modus voor speedrunners.

Afgelopen juni werd The Last of Us: Part 1 officieel aangekondigd. De game komt op 2 september uit voor PlayStation 5. Op een later moment moet het spel ook naar pc komen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ziet er toch wel alleraardigst uit. Blijf erbij dat de prijs lager had kunnen/moeten zijn, omdat ik niet vind dat dit evenveel waard is als een nieuwe God Of War Ragnarok bijvoorbeeld. Maar goed, ik kan het leien en ga maar al te graag nog een keer door deze fantastische game heen.

0

@Jorn6810 Ja zeg dat, noem het een €70 texture mod pack. Echt belachelijk, for the payers zullen we maar zeggen!

0
test

@GangstaLean jouw mening vind ik dan weer het andere uiterste, maar een prijs a la RE 2 en 3 zou inderdaad iets meer te billijken zijn geweest.

0

@GangstaLean er is wel meer als textures aangepast, waaronder levels, ai en gameplay. 70 euro is wel aan de dure kant.

0

@GangstaLean als je het artikel leest dan is er duidelijk wel meer gedaan dan een texture mod pack toevoegen.

0

Hahaha waarom kijk ik dit ook? Alsof ik de game nog niet kende...

0

Aanbevolen voor jou