Naughty Dog toont launch trailer van The Last of Us: Part 1

Naughty Dog toont launch trailer van The Last of Us: Part 1

De 'launch trailer' van The Last of Us: Part 1 is gisteren uitgebracht.

In de nieuwe trailer komen diverse cinematische momenten uit het spel voorbij. De video kan hieronder worden bekeken. Het spel is vanaf 2 september op PlayStation 5 verkrijgbaar en komt ergens daarna ook naar pc.

The Last of Us: Part 1 kan zowel in native 4k met 30 fps of dynamisch 4k met 60 fps gespeeld worden en maakt gebruik van diverse DualSense-opties zoals haptische feedback, de adaptieve triggers en 3D-audio.

Het spel is helemaal opnieuw opgebouwd om gebruik te maken van verbeterde graphics. Dat zorgt voor veel meer details - zo kunnen kogels beton kapotmaken - en een naadloze transitie tussen filmpjes en gameplay. De animatie van personages is ook veel realistischer gemaakt en de kunstmatige intelligentie van vijanden is er op vooruitgegaan.

Verder zitten er diverse extra opties in de game, waaronder meer dan zestig toegankelijkheidsopties, nieuwe ontgrendelbare kleding voor Joel en Ellie, een 'permadeath'-modus en een modus voor speedrunners.

Eerder deze week bleek dat er diverse wijzigingen aan de Trophy's zijn aangebracht ten opzichte van de oorspronkelijke versie van de game. Daarnaast kwam begin deze week de eerste korte trailer van de HBO-serie gebaseerd op The Last of Us uit.

Watch on YouTube
The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik ben erg benieuwd naar de reviews, het ziet er in ieder geval prachtig uit. Ben begonnen aan een tweede playthrough van deel 2 en mijn god, wat is dat toch een fantastisch goede game. Echt ongeevenaard wat mij betreft qua story-telling.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Gewoon weer besteld ondanks dat ik hem al fysiek op de PS4 en online heb. Vind het gewoon echt een van de beste games ooit, die mag gewoon meerdere keren in de kast staan.

0

Aanbevolen voor jou