Naughty Dog over de verbeteringen in The Last of Us Part 1

Naughty Dog over de verbeteringen in The Last of Us Part 1

In een nieuwe video gaat ontwikkelaar Naughty Dog dieper in op de verbeteringen en toevoegingen van The Last of Us Part 1.

In de video komen verschillende ontwikkelaars aan het woord over voornamelijk het verschil tussen een remaster en een remake. Game Director Matthew Gallant zegt bijvoorbeeld dat de modellen van de personages opnieuw gemaakt zijn, in plaats van de bestaande modellen te verbeteren.

Watch on YouTube

Naast de video plaatste Sony ook een blogpost waarin er uitgebreid geschreven wordt over de verschillende verbeteringen. Daar wordt onder andere verteld over de realistischere animaties en verbeteringen in combat en audio.

De remake van The Last of Us komt op 2 september uit op PlayStation 5 en "kort daarna" op pc. Het spel kan zowel in native 4k met 30 fps of dynamisch 4k met 60 fps gespeeld worden en maakt gebruik van diverse DualSense-opties zoals haptische feedback, de adaptieve triggers en 3D-audio.

Het spel is helemaal opnieuw opgebouwd om gebruik te maken van verbeterde graphics. Dat zorgt voor veel meer details - zo kunnen kogels beton kapotmaken - en een naadloze transitie tussen filmpjes en gameplay. De animatie van personages is ook veel realistischer gemaakt en de kunstmatige intelligentie van vijanden is er op vooruitgegaan.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De meest onnodige remake in de geschiedenis van de remakes. Dat gezegd hebbende ziet het er wel fantastisch uit. Kom maar op met die price drop.

0
test

@The_Stifmeister Was inderdaad nog niet echt nodig. Maar wat je zegt, het ziet er desondanks wel echt verbluffend mooi uit. En aangezien dit in mijn Top 10 of all time staat, kan ik toch niet wachten om deze game opnieuw te spelen.

0
test

@The_Stifmeister eens. Zodra hij omlaag gaat in prijs ga ik overwegen om de game op pc te halen.

0
test

@Riyakuya de pc versie is waarschijnlijk al lager geprijsd.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Misschien toch eens eindelijk beginnen aan deze game. Al 2 generaties lang van plan deze game te spelen maar nog steeds niet van gekomen. Alleen de prijs is nog een puntje. Hopelijk snel een goede aanbieding. Of misschien voor de PC versie gaan. Meestal zijn die prijzen wat aantrekkelijker.

0

Aanbevolen voor jou