Narrative lead nieuwe Fable gaat werken aan Cyberpunk 2077-vervolg

Narrative lead nieuwe Fable gaat werken aan Cyberpunk 2077-vervolg

Ook andere ervaren ontwikkelaars sluiten zich bij CD Projekt Red aan

Diverse ervaren ontwikkelaars hebben zich bij CD Projekt Red aangesloten om aan Project Orion, de projectnaam voor het vervolg op Cyberpunk 2077, te werken. Zo ook Anna Megill, die voorheen de narrative lead van de nieuwe Fable-game was.

Dat blijkt uit een persbericht. Megill werkt al meer dan twintig jaar in de game-industrie. Zo heeft ze ook aan games als Guild Wars 2, Control en Dishonored: Death of The Outsider gewerkt. Dat ze nu niet meer aan de nieuwe Fable werkt, hoeft overigens geen negatieve gevolgen voor die game te hebben. Aangezien ze narrative lead was, is het goed mogelijk haar werk aan het spel af was.

Naast Megill hebben diverse andere ervaren ontwikkelaars zich bij het team dat aan het Cyberpunk 2077-vervolg werkt aangesloten. Zo is daar Alexander Freed, een auteur die ook de hoofdschrijver was van Star Wars: The Old Republic. Dan Hernberg - die voorheen hoofd van productie bij Amazon Games en Panic Button was en hoofd productmanager bij Blizzard - is de executive producer. Ryan Barnard - die eerder heeft gewerkt aan Hitman - gaat als design director aan de slag en Alan Villani - bekend van onder andere Mortal Kombat - wordt aangesteld als engineering director.

Veel details over Project Orion zijn er nog niet, want de ontwikkeling van het spel is voor zover bekend nog maar in een vroeg stadium. Begin dit jaar liet de ontwikkelaar weten dat het multiplayerelementen voor het vervolg op Cyberpunk 2077 overweegt.

View post on X
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gezien de trailer van de komende Fable huiver ik van deze ontwikkeling.

0

Aanbevolen voor jou