Narrative director Gears of War aan de slag bij God of War-studio

Narrative director Gears of War aan de slag bij God of War-studio

Eerder werkte ze ook aan Warhammer 40,000-games

Bonnie Jean Mah, de voormalige narrative director van de Gears of War-reeks, gaat aan de slag bij God of War-ontwikkelaar Santa Monica Studio.

Ook bij Santa Monica Studio zal ze als narrative director functioneren. Mah werkte voorheen aan films en televisie, maar ging in 2008 in de game-industrie aan de slag als narrative designer en schrijver van Warhammer 40,000: Space Marine en Warhammer 40,000: Dark Millennium Online.

Daarna werkte ze bij Black Tusk Studios - inmiddels bekend aan The Coalition - aan de Gears of War-franchise. Vervolgens heeft ze ook nog als hoofdschrijver aan Age of Empires 4 gewerkt bij Relic Entertainment. Mah keerde in 2019 weer terug bij The Coalition, en heeft tot slot twee jaar aan een nog onaangekondigde openwereldgame bij Tencent-studio TiMi Montreal gewerkt.

Nu is ze dus werkzaam bij de Sony-studio achter de God of War-reeks. Gezien haar werkverleden is het goed mogelijk dat Mah een belangrijke spil is in de ontwikkeling van de God of War-televisieserie die op Amazon Prime uitgezonden gaat worden. Er gaan daarnaast ook geruchten dat er een (mogelijk losstaande) uitbreiding op God of War Ragnarök in de maak is.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou