Muziek in Fortnite Festival en gameplaytrailer van Lego Fortnite onthuld

Muziek in Fortnite Festival en gameplaytrailer van Lego Fortnite onthuld

Lego Fortnite komt vandaag uit, Fortnite Festival aanstaande zaterdag

Het is bekend welke muziek in Fortnite Festival gespeeld zal worden. Ook komt Lego Fortnite vandaag uit en daar hoort een gameplaytrailer bij.

Afgelopen week deed Epic Games diverse aankondigingen rondom Fortnite, waaronder Lego Fortnite, Fortnite Festival en Rocket Racing - laatstgenoemde is een racegame binnen Fortnite.

Wat Fortnite Festival betreft is in de twee hieronder de line-up qua muziek te zien. Het gaat om een muziekspel van Guitar Hero- en Rock Band-ontwikkelaar Harmonix. Mensen spelen in een virtuele band of alleen muziek van allerlei artiesten. De game gaat aanstaande zaterdag live binnen Fortnite en er moeten na verloop van tijd meer nummers aan de game worden toegevoegd.

View post on X

Dan is er nog de gameplaytrailer van Lego Fortnite. De game combineert - zoals de naam al aangeeft - Fortnite en Lego. Volgens Epic worden spelers aangemoedigd om hun creativiteit te gebruiken, te experimenteren en samen te werken. Mensen kunnen met Lego hun ultieme thuisbasis bouwen. De game komt vandaag beschikbaar in Fortnite. Eerder deze week werden er Lego-versies van meer dan 1200 skins aan de game toegevoegd.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou