Multiversus verschijnt op 28 mei

Multiversus verschijnt op 28 mei

Free-to-play-fighter komt beschikbaar op Steam, PlayStation- en Xbox-consoles

De uiteindelijke versie van Multiversus verschijnt op 28 mei, zo werd vandaag via een video aangekondigd.

In de video legt regisseur Tony Huynh uit dat de kritiek op de bètaversie van de game ter harte is genomen. "We hebben veel geleerd van jullie feedback op de bèta. We hebben hard gewerkt aan allerlei veranderingen en updates om een verbeterde gameplayervaring te leveren."

Een van de veranderingen is een uitgebreider rooster aan speelbare personages, al geeft Huynh niet aan om welke personages het gaat. Ook worden er nieuwe arena's toegevoegd, is de netcode verbeterd en krijgen alle personages nieuwe moves. Er wordt tevens een nieuwe PvE-modus toegevoegd met "unieke beloningen". Daarbij draait de game nu op Unreal Engine 5.

Multiversus verscheen in juli 2022 in de vorm van een open bèta. Vorig jaar juni ging de game weer offline, met de belofte dat het uiteindelijke spel ergens in 2024 zou uitkomen. In de Smash Bros.-achtige fighter nemen allerlei personages uit Warner Bros.-franchises het tegen elkaar op. Denk aan personages uit Looney Tunes, DC Comics, Gremlins en Rick and Morty.

Kort na de release van de bèta was de game erg populair - een maand na release claimde Warner Bros. dat het spel al door meer dan twintig miljoen mensen was gespeeld. Daarna zakten de spelersaantallen echter in.

Multiversus wordt free-to-play en verschijnt op 28 mei op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou