Multiversus is offline, game komt in 2024 volledig uit

Multiversus is offline, game komt in 2024 volledig uit

Lokale multiplayer en trainingsmodus zijn nog wel beschikbaar

De servers van de multiplayerfighter Multiversus zijn sinds gisteren offline. Dat blijft zo tot de game in 2024 uitkomt.

Ontwikkelaar Play First Games liet eerder dit jaar al weten dat dit stond te gebeuren. De open bèta van het vechtspel was sinds juni vorig jaar speelbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One, maar nu zijn alle online modi en de meeste features van de game niet beschikbaar. 

Mensen die nu de game opstarten, krijgen een bericht te zien waarin de ontwikkelaar spelers bedankt. Daarbij wordt gemeld dat het bedrijf zich voorbereidt op de volledige release van de game ergens begin 2024. "We zijn van plan om beter dan ooit terug te keren met nieuwe content, features, modi en meer. We zorgen er voor dat alle geboekte progressie en vrijgespeelde content meegenomen wordt."

De game kan nog wel offline gespeeld worden - men kan nu lokale multiplayer spelen of oefenen in de trainingsruimte van het spel. Daarbij zijn alle personages en cosmetische items die voorheen ontgrendeld moesten worden, nu automatisch vergrendeld. Wanneer de game in 2024 uitkomt moet alle vrijgespeelde content gelijk zijn aan hoe spelers het spel gisteren hebben achtergelaten.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou