Mogelijke nieuwe Slender Man-game op komst

Mogelijke nieuwe Slender Man-game op komst

Creepy

Ontwikkelaar Blue Isle Studios werkt mogelijk een een nieuwe Slender Man-game.

Daar hint de ontwikkelaar naar op Twitter. "Hij wacht", schrijft de ontwikkelaar bij een korte teaser die hieronder te bekijken is. Op de officiële website van Slender: The Arrival wordt momenteel afgeteld. Over 32 dagen wordt er meer onthuld.

Slender Man verscheen voor het eerst in het in 2012 uitgekomen Slender: The Eight Pages. De game werd een grote hit en werd vooral veel door influencers gespeeld op YouTube. In de game moeten spelers 's nachts in een bos acht pagina's zien te vinden terwijl een onbekend wezen de speler volgt en op onverwachte momenten opduikt. Spelers hebben geen wapens om te gebruiken. 

In 2013 kwam het vervolg Slender: The Arrival uit.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Leuk. Ik bedoel niet veel gameplay afwisseling maar mijn hart zit meestal wel ergens in mijn keel als ik zo'n spel speel, home invasion en creepy stalker games zijn echt hele effectieve horror middelen omdat het je zomaar in het echt zou kunnen overkomen. Dat werkt goed op de verbeelding. Zie ook "Fears to Fathom" bijvoorbeeld, een serie horror ervaringen gebaseerd op evenementen die echt gebeurd zouden moeten zijn. Het feit dat ze die game ook nog eens hele low resolution graphics hebben meegegeven maakt het wel een nachtmerrie ervaring om mee te maken. Of games van Chilla's Art, zoals the Closing Shift. De wereld ziet er heel herkenbaar uit en tegelijkertijd is het toch buitenaards, echt iets om kippenvel van te krijgen.

0

Aanbevolen voor jou