Mogelijk 90 werknemers ontslagen bij Deviation Games

Mogelijk 90 werknemers ontslagen bij Deviation Games

De studio die samenwerkt met PlayStation

Gamestudio Deviation Games ondergaat een grote ontslagronde. Zo'n negentig werknemers zouden zijn ontslagen.

Dat schrijft VGC. Verschillende (oud)-medewerkers melden op sociale media dat ze zijn ontslagen. Software engineer Kyle Perras is een van hen. Hij schrijft: "mijn studio liep tegen een moeilijke situatie aan en moet daardoor verschillende ontslagen doen, daar was ik onderdeel van." PlayStation en Deviation Games zijn om een reactie gevraagd door VGC, maar op het moment van schrijven hebben de bedrijven nog niet gereageerd.

Associate Producer Jarred B. zegt op Linkedin op zoek te zijn naar een nieuwe werkgever, net als producer Aaron Gray die verder spreekt van ‘een grote ontslagronde.’ Op Twitter laat community manager JCBackfire weten ook ontslagen te zijn.

Deviation Games werd in 2021 opgericht door Anthony en Jason Blundell. Laatstgenoemde vertrok in september vorig jaar al bij de studio. Het tweetal werkte eerder aan verschillende Call of Duty-games. Momenteel werkt Deviation Games aan een exclusieve AAA-game voor de PlayStation. Welke gevolgen de ontslagronde voor die titel heeft, is nog niet bekend. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ok had wel hoge verwachtingen van hun eerste game en vooral toen ze werden op gekocht door Sony, maar als er nu veel mensen weg zijn heb ik er minder vertrouwen in vooral omdat Sony sterkte is sp games zijn en niet mp games en shooters iets wat deze studio zou doen.. Misschien dat sony wat mensen van bungie er heen kan sturen om te helpen als dat nodig is.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Liquidshake ow ik dacht dat sony hun tijdje terug had overgenomen, nou mij bad dan zou ik me wel vergist hebben met een andere.

0

@hulstpower Niet meer te overzien het aantal overnames. :P

0

Aanbevolen voor jou