Twee Modern Warfare-regisseurs verlaten Infinity Ward

Twee Modern Warfare-regisseurs verlaten Infinity Ward

Twee sleutelspelers van Infinity Ward hebben hun vertrek afgekondigd.

Dat maakten de regisseurs gezamenlijk bekend in een bericht op Twitter. Beide regisseurs kwamen in 2014 over van Naughty Dog en hebben een grote rol gespeeld in het herdefiniëren van de spellen van Infinity Ward. 

De regisseurs in kwestie zijn Taylor Kurosaki en Jacob Minkoff. Kurosaki is verantwoordelijk voor de singleplayercampagnes van Infinite Warfare en Modern Warfare, terwijl Minkoff toonaangevend was in het opleveren van frisse game-ontwerpen. Het paar schrijft dat het Infinity Ward verlaat om een nieuwe kans na te jagen. Wat deze nieuwe kans precies inhoudt, is niet bekend. 

Eerder deze maand verbrak Activision de banden met Call of Duty: Modern Warfare-acteur Jeff Leach. Daar lees je hier meer over.

modern warfare 2

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

heb de singleplayer kort gespeeld, vond die erg matig. mannetjes blijven spawnen tenzij je naar een bepaald punt loopt. En verder was het ook niet boeiend, iets met 3 verschillende facties die iets in een land doen dat niet bestaat en waarschijnlijk komen er dan ook terroristen die uit hun oogpunt geen terroristen zijn maar vrijheidsstrijders. kort na de missie waar je Mara hielp in een dorpje ben ik gestopt.

0

Aanbevolen voor jou