Mod-site slecht bereikbaar dankzij populariteit Fallout-serie

Mod-site slecht bereikbaar dankzij populariteit Fallout-serie

Valt soms uit

De grote mod-site NexusMods waarschuwt dat de site slecht bereikbaar kan zijn door de populariteit van de Fallout-serie.

Dankzij de serie op Amazon Prime is er veel hernieuwde interesse in de Fallout-games. Zo werd Fallout 4 plotseling weer de bestverkochte game in Europa en behaalde Fallout 76 het hoogste aantal gelijktijdige spelers ooit.

Door al die nieuwe Fallout-spelers is er blijkbaar ook veel vraag naar mods, die bijvoorbeeld de games mooier maken of andere functies toevoegen. De populaire mod-site NexusMods, waar deze modificaties zijn te downloaden, ervaart daarom problemen.

"We hebben te maken met veel meer bezoekers dan gewoonlijk, dankzij de populariteit van de Fallout-serie", staat te lezen op de statuspagina van de site. "We hebben extra middelen ingezet waar mogelijk en houden de uptime en prestaties van het netwerk in de gaten. Er staat op elk moment personeel klaar om eventuele problemen aan te pakken. Houd er rekening mee dat dit extra verkeer een slechtere ervaring kan veroorzaken op de website en onze applicaties."

Er is inmiddels al een tweede seizoen van de populaire tv-serie besteld. De makers hebben aangegeven dat ze bepaalde iconische momenten uit de games voor dat tweede seizoen bewaren. Komende donderdag verschijnt daarnaast een current-gen update voor Fallout 4 op de PlayStation 5 en Xbox Series-consoles.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Eigenlijk belachelijk dat voor een fatsoenlijke ervaring (zeker bij fallout 4 VR) je naar mods moet grijpen omdat Bethesda hun puinhoop niet wil fixen.

-1

"omdat Bethesda hun puinhoop niet wil fixen." Over welke puinhoop heb je het dan precies? De website NexusMods is niet van hun. VR is het simpelweg nog niet waard om een grote investering te doen, zelfs Sony met hun eigen bril doet het niet echt meer. Bethesda lijkt me niet verantwoordelijk hoe een mod voor hun game werkt lijkt me, maar misschien begrijp ik je verkeerd.

0

Aanbevolen voor jou