Meer informatie over aankomend Fortnite-seizoen 'Fortnite OG' gelekt

Meer informatie over aankomend Fortnite-seizoen 'Fortnite OG' gelekt

Verwacht combinaties van populaire eerdere skins

Er is informatie uitgelekt over wat spelers van het aankomende nieuwe Fortnite-seizoen kunnen verwachten, dat de oorspronkelijke map uit de eerste Chapter terug laat keren.

Afgelopen week werd al onthuld dat het aankomende nieuwe Fortnite-seizoen - Chapter 4, seizoen 5 om precies te zijn - de map uit het eerste Chapter herintroduceert. Het nieuwe seizoen gaat aanstaande vrijdag van start.

Op internet zijn nu diverse details verschenen over deze zogeheten 'Fortnite OG'. Het zou om een verkort seizoen gaan die tot begin december duurt, met maar vijftig battle pass-levels in plaats van de gebruikelijke honderd.

De skins die mensen kunnen vrijspelen zouden combinaties zijn tussen eerdere favoriete Fortnite-skins. Zo wordt Peely de banaan gecombineerd met ijsmascotte Lil' Whip, wat een nieuwe skin genaamd Lil' Split oplevert.

Verder keren er allerlei klassieke items, wapens en voertuigen terug. Denk aan het golfkarretje, de hoverboard en het Baller-voertuig, alsmede de pump-shotgun en de oorspronkelijke LMG.

Ook is een illustratie van de map te zien, die vooralsnog lijkt gebaseerd op seizoen 5 van het eerste Chapter, aangezien de locatie Frosty Flights toen werd geïntroduceerd. Volgens geruchten gaat de map wekelijks op de schop om verschillende seizoenen van het oude Fortnite te simuleren, maar dit is nog niet officieel bevestigd.

Het nieuwe Fortnite-seizoen gaat aanstaande vrijdag van start. Verwacht wordt dat Epic Games ergens voor die tijd officiële details bekendmaakt. Hieronder is een vanmiddag uitgekomen teaser te zien.

View post on X
View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou