Meer gameplaybeelden van The Last of Us: Part 1 uitgelekt

Meer gameplaybeelden van The Last of Us: Part 1 uitgelekt

Er zijn wederom nieuwe gameplaybeelden van het aankomende The Last of Us: Part 1 uitgelekt.

Gisteren lekten er al gameplaybeelden, screenshots en informatie van de game uit. XboxEra-oprichter Nick Baker heeft op social media echter nog meer bewegende beelden gedeeld. Hij claimt de beelden van een anonieme bron te hebben gekregen.

In de beelden is onder andere te zien hoe Joel en Ellie in vuurgevechten terechtkomen en hoe de werkbank gebruikt wordt om wapens te upgraden. Baker deelde ook wat screenshots, onder andere van een illustratie waarop de besturing wordt getoond en de twee grafische modi die gisteren al uitlekten. 

Baker waarschuwt wel dat de beelden een beetje vaak zijn, wat mogelijk kan komen door een probleem tijdens het capturen. Ook zouden sommige beelden geen HDR weergeven.

Afgelopen juni werd The Last of Us: Part 1 officieel aangekondigd. De game is helemaal opnieuw opgebouwd voor PlayStation 5, draait in 60 fps en heeft verbeterde AI. The Last of Us: Part 1 komt op 2 september uit voor PlayStation 5. Op een later moment moet de game ook naar pc komen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De meest onnodige remake ooit, ook al kan ik er enigzins begrip voor opbrengen met de aanstaande tv serie in het verschiet, voor de nieuwe fans, maar ik heb niet niet 70euro aan begrip voor een game die ik al 2x gekocht heb

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 er word dus nu gezegd dat gameplay geen upgrade heeft gehad door insider's,

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou