Marvel 1943: Rise of Hydra uitgebreid getoond

Marvel 1943: Rise of Hydra uitgebreid getoond

Game verschijnt in 2025 op ongespecificeerde platforms

Tijdens een Unreal Engine-presentatie op de Game Developers Conference werden uitgebreide beelden van Marvel 1943: Rise of Hydra, de Marvel-game van Amy Hennig, getoond.

In 2022 werd de toen nog naamloze Marvel-game van ontwikkelaar Skydance New Media al aangekondigd. Toen was al bekend dat het spel zich tijdens de Tweede Wereldoorlog zou afspelen en superhelden als Captain America en Black Panther zou bevatten.

Gisteren werden dus uitgebreide beelden en meer details onthuld. Zo speelt Drew Moerlein Captain America en Khary Payton Black Panther. Naast deze personages besturen spelers ook de Amerikaanse soldaat Gabriel Jones en Nanali, de leider van het Wakanda Spy Network.

De game draait logischerwijs op Unreal Engine 5 en komt ergens in 2025 uit op moderne platforms - specifieke consoles werden niet aangekondigd. De beelden die getoond werden zijn volgens de ontwikkelaar in-game.

Amy Hennig was voorheen werkzaam bij Naughty Dog en regisseerde de oorspronkelijke Uncharted-games.

Watch on YouTube
View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik verwacht toch iets meer dan een trailer van 2 minuten bij "uitgebreid getoond". Verder ben ik wel benieuwd naar wat gameplay beelden van dit spel. Ziet er in ieder geval goed uit.

[Reactie gewijzigd door alex201 op 21 maart 2024 - 08:57]

2
test

Er was een tech demo en interview met Amy Hennig met *iets* meer info: https://www.youtube.com/watch?v=v1HCGLd_IAc Geen gameplay maar wel een leuk kijkje achter de schermen en wat over de setting.

1
test

Vind het wel vet, maar jammer dat Black Panther gebruikt wordt, waar ik me vooral aan irriteerde was de stereotype manier van praten.

-2

Stereotype manier van praten? Je bedoeld dat een character uit Afrika een afrikaans accent heeft?

1

Aanbevolen voor jou