Lords of the Fallen in tien dagen tijd een miljoen keer verkocht

Lords of the Fallen in tien dagen tijd een miljoen keer verkocht

Game verscheen op 13 oktober voor PS5, Xbox Series en pc

In de eerste tien dagen sinds release zijn er meer dan een miljoen exemplaren van Lords of the Fallen verkocht.

Dat hebben ontwikkelaar CI Games en uitgever Hexworks aangekondigd. De bedrijven bedanken dan ook alle gamers die er mee aan de slag zijn gegaan. "We zijn enorm dankbaar voor de gepassioneerde community en hun waardevolle feedback en aanhoudende ondersteuning. Zij maken dit succes mogelijk en we zijn apetrots dat we dit nieuws kunnen delen.

Lords of the Fallen verscheen eerder deze maand op PlayStation 5, Xbox Series X en S en Epic Games Store. De game speelt zich duizend jaar na het origineel af in een spelwereld hebben die meer dan vijf keer zo groot is. Deze wereld is verdeeld over een wereld voor levenden en een wereld voor de doden. Naast typische rpg-elementen zoals een uitgebreid gevechtssysteem en de mogelijkheid om personages naar eigen smaak aan te passen, bevat het spel ook online co-op voor twee spelers.

De ontwikkelaar heeft sinds de release van de game een aantal patches uitgebracht waarmee de prestaties zijn verbeterd en nieuwe gameplayopties zijn toegevoegd, waaronder een New Game Plus-modus en cross-play tussen consoles. Aanstaande donderdag verschijnt er een patch die cross-play tussen consoles en pc mogelijk maakt.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

De eerste was al tof, deze is nog toffer, jammer dat ik er geen zak van kan, net als darksouls elderring sekiro niho, ik kom dan ook vaak niet verder dan baas 1.

0

Ik raad aan om naar videos en guides te kijken voor bepaalde builds. De build die je kiest bepaald ook grotendeels hoe moeilijk je het spel ervaart. Kleine tip.

0

lords of the fallen heb je het over? Ik heb nig niet veel kunnen builden, strength 16 ag 9 endurance 17 vit 14 radiance 11 inforno 9 dat is met de darkcrusader qua gear heb ik ik niks dan waar ik mee start

0

Aanbevolen voor jou