Live-action-project rondom Cyberpunk 2077 in ontwikkeling

Live-action-project rondom Cyberpunk 2077 in ontwikkeling

CD Projekt Red werkt samen met mediabedrijf Anonymous Content

CD Projekt Red heeft een live-action-project rondom Cyberpunk 2077 in ontwikkeling.

Dat heeft het bedrijf aangekondigd. Het is niet duidelijk of het om een film of serie gaat, alleen dat het live-action is en dat het zich afspeelt in de wereld van Cyberpunk. De productie bevindt zich nog in een vroeg stadium en er wordt nog naar een screenwriter gezocht.

Daarnaast is al bekend dat het project tot stand komt in samenwerking met mediabedrijf Anonymous Content, bekend van series als Saint X, The Last Days of Ptolemy Grey en het vierde seizoen van True Detective. Het hoofd van dat bedrijf, Garret Kemble, is direct betrokken bij het project. Ook chief creative officer David Levine werkt er aan. Hij was voorheen co-hoofd van drama bij HBO, waar hij series als Westworld, True Blood en True Detective overzag.

In 2022 verscheen de anime Cyberpunk Edgerunners al op Netflix, een serie dat een origineel verhaal vertelde binnen het Cyberpunk-universum. Die serie werd gemaakt door het Japanse animatiebedrijf Studio Trigger. Tijdens het gesprek met investeerders hintte CD Projekt er naar dat er mogelijk meer werk van Trigger volgt, al werd er geen duidelijkheid geschept over wat men precies kan verwachten.

CD Projekt Red gaf tevens iets meer details over de status van het vervolg op Cyberpunk 2077, dat de projectnaam Orion draagt, en bracht een nieuwe patch uit voor Cyberpunk 2077.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou