Like a Dragon-livestream vindt plaats op 20 september

Like a Dragon-livestream vindt plaats op 20 september

Met informatie over de nieuwe games

Ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio zendt op 20 september een livestream uit die inzoomt op de twee Like a Dragon-games die de studio momenteel ontwikkelt.

De livestream, genaamd RGG Summit Fall 2023, wordt om 05:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden op het YouTube-kanaal van de ontwikkelaar. De show geeft nieuwe informatie over de spin-off Like a Dragon: The Man Who Erased His Name en Like a Dragon: Infinite Wealth. Laatstgenoemde is de nieuwste telg in de hoofdreeks die eerder bekendstond als Yakuza.

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name speelt zich af tussen Yakuza 6 en Yakuza 7 en vertelt wat er is gebeurd met Kiryu Kazama, het hoofdpersonage uit de oude Yakuza-games. De game komt op 9 november uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Like a Dragon: Infinite Wealth werd tijdens de Xbox Showcase van afgelopen zomer officieel onthuld middels een trailer. In de trailer wordt Yakuza: Like a Dragon-hoofdpersonage Ichiban Kasuga naakt wakker op het strand. De game moet vroeg in 2024 uitkomen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

De studio heet volgens mij Ryu Ga Gotoku Studio (niet Rya Ga).

0

Aanbevolen voor jou