Like a Dragon: Infinite Wealth verschijnt op 26 januari 2024

Like a Dragon: Infinite Wealth verschijnt op 26 januari 2024

Game komt uit op pc, PlayStation- en Xbox-consoles

Like a Dragon: Infinite Wealth verschijnt op 26 januari 2024, zo hebben Sega en Ryu Ga Gotoku Studio aangekondigd.

Like a Dragon: Infinite Wealth stond oorspronkelijk bekend als Like a Dragon 8 en is dus het nieuwste deel in de hoofdreeks - die vroeger in het Westen Yakuza werd genoemd.

De game draait om de twee hoofdpersonages uit de vorige delen, Ichiban Kasuga en Kazuma Kiryu, in zowel Japan als Hawaï. Het is voor het eerst in de reeks dat een game zich ook buiten Japan afspeelt. Spelers kunnen snelle rpg-gevechten verwachten waarbij men uitvoerig gebruikmaakt van de omgeving.

Like a Dragon: Infinite Wealth komt op 26 januari 2024 zowel fysiek als digitaal uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Steam en Microsoft Store. Eerder werd al onthuld dat spin-off Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, die uitkomt op 9 november, geleverd wordt met een demo van Infinite Wealth.

Hieronder zijn een nieuwe verhalende trailer en het openingsfilmpje van de game te zien.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als Like a Dragon/Yakuza fan werd ik erg blij van de Direct vanmorgen. Zoveel nieuwe en interessante info gekregen over de game. Nog meer playable karakters, meer mini games, meer locaties. De game lijkt nog groter dan deel 7 te worden. En de kers op de taart is dat de release nog eerder is dan verwacht. Had zelf op maart gegokt maar dit is toch een stukje order. Heb de pre order al weer klaar staan. Wordt lekker druk zo in februari met Granblue Fantasy Persona 3 Reload en Ff7 Rebirth die ook launchen binnen 1 maand. Wordt keuzes maken voor ons Jrpg fans.

0

Aanbevolen voor jou