Like a Dragon Gaiden lijkt alleen digitaal uit te komen in het Westen

Like a Dragon Gaiden lijkt alleen digitaal uit te komen in het Westen

Ontwikkelaar maakt geen melding van een fysieke editie

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name verschijnt in het Westen waarschijnlijk alleen digitaal.

Ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio meldde op Twitter dat de game "ter download beschikbaar komt", wat lijkt te insinueren dat het spel geen fysieke versie krijgt in het Westen. In Japan komt het spel wel fysiek uit op PlayStation-consoles.

KamurochoBros, een fan-account van de studio, claimde vorige maand al dat het met winkeliers had gesproken die bevestigden dat er geen fysieke versie op de planning stond. Dat lijkt de tweet nu te bevestigen.

Afgelopen juni werd bevestigd dat de game op 9 november uitkomt op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name speelt zich af tussen Yakuza 6 en Yakuza 7 en vertelt wat er is gebeurd met Kiryu Kazama, het hoofdpersonage uit de oude Yakuza-games. Elementen bekend uit de reeks, zoals rondlopen in de stad, zijn onderdeel van deze spin-off, maar het moet wel overduidelijk een zijverhaal worden die mensen tegelijkertijd klaarstoomt voor Like A Dragon 8. 

Like a Dragon Gaiden is niet de enige grote release die geen fysieke versie krijgt. Eerder dit jaar werd al bekendgemaakt dat ook Alan Wake 2 alleen digitaal uitkomt.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou