Like a Dragon Gaiden heeft op release geen Engelse stemmen

Like a Dragon Gaiden heeft op release geen Engelse stemmen

Die worden op een later moment via een update toegevoegd

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name zal op release geen Engelstalige ingesproken stemmen bevatten.

Dat heeft stemacteur Yong Yea op X laten weten. De Engelstalige voice-over wordt op een later moment via een update aan de game toegevoegd, al is niet bekend wanneer precies. Dat betekent dat de game op release alleen met Japanse stemmen en Engelse ondertiteling gespeeld kan worden.

Afgelopen juni werd bevestigd dat Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name op 9 november uitkomt op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Ook verschijnt de game op Xbox Game Pass voor pc en console.

De spin-off speelt zich af tussen Yakuza 6 en Yakuza 7 en vertelt wat er is gebeurd met Kiryu Kazama, het hoofdpersonage uit de oude Yakuza-games. Elementen bekend uit de reeks, zoals rondlopen in de stad, zijn onderdeel van deze spin-off, maar het moet wel overduidelijk een zijverhaal worden die mensen tegelijkertijd klaarstoomt voor Infinite Wealth.

Over Infinite Wealth gesproken: het achtste deel in de Like a Dragon-reeks komt op 26 januari 2024 uit. Like a Dragon Gaiden bevat een demo voor die game.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dan wacht ik mooi tot die patch er is. Ik weet dat er veel mensen zijn die zweren bij de originele stemmen, maar dat werkt voor mij echt voor geen meter. Ik kan me echt niet inleven als ik constant ondertitels zit te lezen. Engelse stemmen vind ik veel fijner.

0
test

Als het Engelse acteerwerk nou niet zo slecht was. Het was echt tenenkrommend...

0
test

Persoonlijk geen probleem mee, buiten deel 1 op de PS2, alle games in het Japans gespeeld, heerlijke taal en past zo goed bij deze game.

0

Aanbevolen voor jou