Like a Dragon Gaiden bevat demo van Like a Dragon: Infinite Wealth

Like a Dragon Gaiden bevat demo van Like a Dragon: Infinite Wealth

Game komt op 9 november uit op pc, PlayStation- en Xbox-consoles

Sega en Ryu Ga Gotoku Studio hebben een nieuwe video van Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name uitgebracht. Daaruit blijkt onder andere dat de game een demo bevat van het aankomende Like a Dragon: Infinite Wealth.

De video, die hieronder bekeken kan worden, geeft uitvoerige informatie over wat men van het verhaal en de gameplay van Like a Dragon Gaiden kan verwachten. Blijkbaar ontvangt iedereen die de game koopt ook een demo van Like a Dragon: Infinite Wealth, de game die voorheen bekendstond als Like a Dragon 8 - oftewel het nieuwste deel in de hoofdreeks die vroeger in het Westen Yakuza werd genoemd.

Afgelopen juni werd bevestigd dat Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name op 9 november uitkomt op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De spin-off speelt zich af tussen Yakuza 6 en Yakuza 7 en vertelt wat er is gebeurd met Kiryu Kazama, het hoofdpersonage uit de oude Yakuza-games. Elementen bekend uit de reeks, zoals rondlopen in de stad, zijn onderdeel van deze spin-off, maar het moet wel overduidelijk een zijverhaal worden die mensen tegelijkertijd klaarstoomt voor Infinite Wealth.

Eerder bleek al dat Like a Dragon Gaiden waarschijnlijk alleen digitaal uitkomt in het Westen.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou