Lies of P-patch maakt sommige bazen en vijanden makkelijker te verslaan

Lies of P-patch maakt sommige bazen en vijanden makkelijker te verslaan

Ook het respeccen van het hoofdpersonage is versoepeld

Er is een nieuwe patch uitgekomen voor Lies of P, waarmee sommige bazen en andere vijanden makkelijker zijn te verslaan.

Diverse wezens in de game hebben via de patch nu minder HP, waardoor ze sneller verslagen kunnen worden. Ook hebben spelers meer kans om vijanden te staggeren. Het gaat onder andere om bazen als Fallen Archbishop Andreus, King of Puppets, Simon Manus en Awakened God.

De patch zorgt er ook voor dat spelers vaker Moonstone-items om wapens mee te verbeteren en Ergo-items om levels mee omhoog te gaan vinden. De hoeveelheid Star Fragments om hulp op te roepen die men tegenkomt is echter gereduceerd.

Tot slot zijn er aanpassingen gemaakt aan de Gold Coin Tree, waar Golden Coin Fruit aan groeit waarmee spelers verderop in het spel hun personage mee kunnen respeccen. Bij de boom kunnen spelers nu hun level, P-Organ en Legion Arms resetten. Ook zijn er minder gouden munten nodig om te resetten. De volledige patch notes zijn hier te vinden.

Lies of P verscheen op 19 september voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Ook staat het spel op Game Pass. De game is gebaseerd op het klassieke Italiaanse verhaal Pinocchio, tegenwoordig vooral bekend van de Disney-film Pinokkio. Spelers besturen Pinocchio, die naar Mr. Gepetto zoekt, de enige persoon die de in verval geraakte stad Krat kan redden. P heeft een mechanische arm die als gereedschap of wapen kan dienen. Zo kan hij vijanden ermee naar zich toe trekken, of er een vlammenwerper op monteren.

Marcel Vroegrijk gaf in de Gamer.nl-recensie een 8 aan de game: "Lies of P is meer dan alleen een Bloodborne-kloon, al zouden we liegen als we zouden zeggen dat het slechts ter inspiratie dient. Imitatie is de meest oprechte vorm van vleierij, zeggen ze wel eens. Vrij letterlijk vertalen is precies wat hier is gebeurd, maar gelukkig hebben de ontwikkelaars er ook een eigen smoel aan gegeven. Lies of P vertelt een boeiend verhaal, scoort bovengemiddeld op de aspecten die een soulslike goed maken en voegt zelfs wat innovatieve spelmechanieken toe. Kijk verder dan je neus lang is, knijp een beetje met je ogen en je krijgt dit jaar toch nog Bloodborne Remastered. En nog voor de pc en Xbox ook!"

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Lies of P

Lies of P kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

tot de King of Puppets was het goed te doen.. en toen kwam ik er weer achter dat ik zo gigantisch suck in dit soort games. Hahaha

1

Je Specter gebruiken helpt! En ook de Cube met Wishstone waarmee je de Specter 1x kan healen. Daarmee haalde ik de King of Puppets net op mijn tandvlees. Haha

[Reactie gewijzigd door Bart81 op 27 september 2023 - 21:28]

1
test

King of Puppets? De archbishop laat me al alle hoeken van de kamer zien...

1
test

Deze gebruiker is verwijderd

1
test

Verhip, my bad! Aangepast.

1

Aanbevolen voor jou