Lies of P is een miljoen keer verkocht

Lies of P is een miljoen keer verkocht

Game verscheen op 19 september voor consoles en pc

Er zijn sinds release een miljoen exemplaren van Lies of P verkocht.

Dat hebben uitgever Neowiz en ontwikkelaar Round8 Studio aangekondigd. "We willen onze gemeende dankbaarheid aan alle inwoners van Krat uiten. Bedankt aan iedereen die ons heeft bijgestaan en we hopen jullie op onze toekomstige reizen te zien."

Lies of P verscheen op 19 september voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Mac. De game staat ook op Xbox Game Pass. Het spel is gebaseerd op het klassieke Italiaanse verhaal Pinocchio, tegenwoordig vooral bekend van de Disney-film Pinokkio. Spelers besturen Pinocchio, die naar Mr. Gepetto zoekt, de enige persoon die de in verval geraakte stad Krat kan redden. P heeft een mechanische arm die als gereedschap of wapen kan dienen. Zo kan hij vijanden ermee naar zich toe trekken, of er een vlammenwerper op monteren.

Marcel Vroegrijk beloonde het spel met een 8: "Lies of P is meer dan alleen een Bloodborne-kloon, al zouden we liegen als we zouden zeggen dat het slechts ter inspiratie dient. Imitatie is de meest oprechte vorm van vleierij, zeggen ze wel eens. Vrij letterlijk vertalen is precies wat hier is gebeurd, maar gelukkig hebben de ontwikkelaars er ook een eigen smoel aan gegeven. Lies of P vertelt een boeiend verhaal, scoort bovengemiddeld op de aspecten die een soulslike goed maken en voegt zelfs wat innovatieve spelmechanieken toe. Kijk verder dan je neus lang is, knijp een beetje met je ogen en je krijgt dit jaar toch nog Bloodborne Remastered. En nog voor de pc en Xbox ook!"

View post on X
Lies of P

Lies of P kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou