Lego, Racing en Festival blijven permanent in Fortnite

Lego, Racing en Festival blijven permanent in Fortnite

De drie nieuwe modi, genaamd Lego, Racing en Festival, blijven permanent onderdeel van Fortnite.

Dat heeft ontwikkelaar Epic Games aangekondigd. Online ontstond er wat verwarring over de modi. Spelers vroegen zich af of het slechts om tijdelijke toevoegingen gaat of dat de games voor altijd speelbaar blijven. "Dit zijn volledig nieuwe modi, geen tijdelijke modi", verduidelijkt het bedrijf vervolgens op X.

Daarbij onthult het ook direct dat spelers in de toekomst verschillende updates voor de modi kunnen verwachten. Over de inhoud daarvan maakt het bedrijf nog niets bekend.

De drie nieuwe modi werden op 7 december toegevoegd aan de game. Lego Fortnite combineert - zoals de naam al aangeeft - Fortnite en Lego. Volgens Epic worden spelers aangemoedigd om hun creativiteit te gebruiken, te experimenteren en samen te werken. Rocket Racing is een racemodus en Fortnite Festival is een ritmische game van Guitar Hero- en Rock Band-ontwikkelaar Harmonix.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"De drie nieuwe modi werden op 7 december" Dit klopt niet helemaal. LEGO werdt op 7 december uitgebracht, op 8 december werdt Rocket Racing toegevoegd en een dag later op 9 december de Festival modus.

0

Aanbevolen voor jou