Lego Fortnite, Rocket Racing en Fortnite Festival aangekondigd

Lego Fortnite, Rocket Racing en Fortnite Festival aangekondigd

Nieuwe seizoen is van start gegaan

Epic Games heeft drie nieuwe spellen die binnenkort naar Fortnite komen aangekondigd: Lego Fortnite, Rocket Racing en Fortnite Festival.

Dat deed het gisteren tijdens het Big Bang-evenement afgelopen weekend. Lego Fortnite combineert - zoals de naam al aangeeft - Fortnite en Lego. Volgens Epic worden spelers aangemoedigd om hun creativiteit te gebruiken, te experimenteren en samen te werken. De game komt op 7 december beschikbaar via Fortnite. Epic Games heeft naar aanloop van Lego Fortnite meer dan 1200 skins van een Lego-variant voorzien.

Watch on YouTube
View post on X

Op 8 december volgt Rocket Racing, een racegame binnen Fortnite ontwikkeld door Rocket League-makers Psyonix. De arcaderacer zal in de toekomst steeds meer tracks krijgen en een eerste trailer wordt tijdens The Game Awards aankomende week onthuld.

Tot slot is er Fortnite Festival, dat op 9 december verschijnt binnen de game. Het gaat om een muziekspel van Guitar Hero- en Rock Band-ontwikkelaar Harmonix. Mensen spelen in een virtuele band of alleen muziek van allerlei artiesten.

Epic Games heeft daarnaast laten weten dat het oorspronkelijke eiland in 2024 weer terugkeert. De afgelopen maand was deze map ook speelbaar in de game en dat was een groot succes: de game trok in november honderd miljoen spelers aan.

Het nieuwe Fortnite-seizoen is nu begonnen. Het heet 'Underground'. Een van de nieuwe toevoegingen is de mogelijkheid om tegen muren aan te rennen, en is er een modsysteem voor wapens. Verder zijn er allerlei voertuigen om te gebruiken, zoals diverse auto's en een trein. Skins van onder andere Peter Griffin en Solid Snake komen dit seizoen beschikbaar.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou