Launchtrailer van Marvel's Spider-Man 2 uitgebracht

Launchtrailer van Marvel's Spider-Man 2 uitgebracht

Game komt aanstaande vrijdag uit op PS5

Sony PlayStation heeft de launchtrailer van Marvel's Spider-Man 2 online gepubliceerd.

De trailer toont zowel gameplay als in-game cinematics en zet de toon alvast voor wat spelers kunnen verwachten.

Afgelopen week kwam de preload van de game al beschikbaar op Playstation 5 - mensen met een reservering kunnen het spel alvast downloaden. Er is 86,268 GB aan schijfruimte nodig.

Marvel's Spider-Man 2 komt aanstaande vrijdag uit op PlayStation 5. Zowel Peter Parker als Miles Morales belangrijke rollen in de game - mensen kunnen schakelen tussen de twee helden. Beide Spider-Mans hebben ook nieuwe moves. Spelers verkennen niet alleen Manhattan, maar ook Queens en Brooklyn in de game.

Overigens liet modeontwerper Colm Dillane - ook bekend als KidSuper - weten dat hij pakken ontwerpt voor Peter en Miles in de game.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Spider-Man 2

Spider-Man 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb er zin in. Even snel vraag aan iemand hier is venom in deze game niet Eddie brock? Als dat zo is denk ik dat ik weet wie het wel is in deze game. Staat me iets van bij dat ze dat in begin zeiden.

0

Nee Venom is niet Eddie Brock in deze game, het wordt al vrij snel duidelijk wie dat wel is ;)

1

Harry Osborn zal Venom zijn, teminste dat is wat in de spider community rond gaat. Iedereen verwacht na Spiderman 1 en miles morales dat het Harry zal zijn, is ook het meest voor de hand liggende.

1
test

Ok ik vermoed kraven als je naar lichaambouw kijkt. Als harry is zal die in mijn ogen net zo groot als spiderman moeten zijn.

0

Je hoort duidelijk in trailer 2 geloof ik, dat bij de scène van Harry de stem van venom is als die over de stad uitkijkt " we are going to heal the world " ook bij de scène als zn vader ( ik geloof in de miles dlc ) voor Harry staat, zie je duidelijk dat in de groene vloeistof Venom substanties zitten.

[Reactie gewijzigd door KingLoekie85 op 16 oktober 2023 - 08:50]

1
test

Ja dat was ik even vergeten, keek puur even naar bouw en dacht ow ja venom is niet Eddie, maar dat andere was ik al weer vergeten van ze vader. En stem niet aangedacht nu

0
test

Venom is de enige reden waarom ik dit deel wil spelen, Miles Morales verpest het voor mij. Eerste spider-man spel wat ik echt niks vond de stand alone Miles Morales was voor mij zo niet spider-man, beloofd alleen maar elende voor de toekomst. Dit wordt een budgetbak.

0

Dan word het zelfs budgetbak met BlackFriday zeker aangezien miles de nieuwe Mainspiderman gaat worden, omdat Miles symbiote Spiderman Peter moet verslaan XD

[Reactie gewijzigd door KingLoekie85 op 16 oktober 2023 - 07:53]

0

Ik vind Miles Morales nou juist wel tof. Peter Parker hebben we nou wel een keer gezien. En bovendien hij vervangt Peter Parker niet he. Het is gewoon een ander character die ernaast bestaat. Ik vind dit gewoon dikke prima. Zou er meer moeite me hebben gehad als ze Peter Parker ineens donker hadden gemaakt of zo. Miles Morales doet ook al jaren mee in de comics.

2
test

IK sla deze juist over vanwege venom. Ik vind hem te griezelig.

0

Aanbevolen voor jou