Launchtrailer van Lords of the Fallen uitgebracht

Launchtrailer van Lords of the Fallen uitgebracht

Komt vrijdag uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc

Er is een launchtrailer voor de aankomende soulslike Lords of the Fallen uitgekomen.

De game speelt zich duizend jaar na het origineel af in een spelwereld hebben die meer dan vijf keer zo groot is. Deze wereld is verdeeld over een wereld voor levenden en een wereld voor de doden. Naast typische rpg-elementen zoals een uitgebreid gevechtssysteem en de mogelijkheid om personages naar eigen smaak aan te passen, bevat het spel ook online co-op voor twee spelers.

Lords of the Fallen verschijnt aanstaande vrijdag voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Jari Klapwijk ging onlangs aan de slag met de game tijdens een previewevenement: "Lords of the Fallen mist misschien een eigen identiteit en kent nauwelijks onderscheidende factoren, maar lijkt voor de soulslikeveteraan die maar geen genoeg kan krijgt van dit genre een prima tussendoortje te worden, ook in dit absurd gevulde gamejaar. Maar een ieder die op zoek is naar iets unieks hoeft Lords of the Fallen in ieder geval (nog) niet op het verlanglijstje te zetten."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik zou jullie eerste en laatste zin een keer nalezen.

1
test

Oef niet gewend van Michel om zo`n stuk te schrijven, was je erg moe Michel? *De game speelt zich duizend jaar na het origineel af in een spelwereld hebben die meer dan vijf keer zo groot is* *maar lijkt voor de soulslikeveteraan die maar geen genoeg kan krijgt van dit genre een prima tussendoortje te worden* Ontopic, ik kijk enorm uit om deze game in coop te spelen.

1

Aanbevolen voor jou