Launchtrailer van Final Fantasy 16 uitgebracht

Launchtrailer van Final Fantasy 16 uitgebracht

Game komt op 22 juni uit op PS5

Met de release van Final Fantasy 16 in aantocht werd tijdens de PlayStation Showcase de launchtrailer van de game getoond.

De nieuwe trailer kan hieronder bekeken worden. Final Fantasy 16 speelt zich af in Valisthea, een middeleeuws ogend koninkrijk waarin de verhoudingen tussen verschillende naties gespannen zijn. Clive Rosfield, de First Shield of Rosaria, probeert zijn jongere broer Joshua te beschermen, maar door een samenloop van omstandigheden moet Clive er op uit trekken om het op te nemen tegen de Dark Eikon Ifrit. De game zit vol met actievolle gevechten, een nieuw vechtsysteem en een focus op grote summons – in deze game ook wel bekend als Eikons.

Final Fantasy 16 komt op 22 juni uit op PlayStation 5 en belooft zich meer op actievolle gevechten te richten dan voorgaande delen uit de reeks. Eerder werd bekendgemaakt dat het ongeveer 35 uur duurt om het hoofdverhaal uit te spelen. De speelduur zou nog eens verdubbeld worden als men alle optionele content wilt voltooien.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Final Fantasy XVI

Aanbieding

Final Fantasy XVI kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

De gevechten tussen de summons doen me een beetje denken aan die roestige gevechten tussen grote monsters in die Naruto Ultimate Ninja spellen, niet echt betrokken maar van tijd tot tijd leuk. Ik ben nieuwsgierig naar de reviews hiervoor

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou