Laatste trailer geeft volgens Bloober Team geen accuraat beeld van Silent Hill 2

Laatste trailer geeft volgens Bloober Team geen accuraat beeld van Silent Hill 2

De beelden vielen niet in de smaak bij fans

De laatst getoonde trailer van de remake van Silent Hill 2 geeft volgens ontwikkelaar Bloober Team geen accuraat beeld van hoe de game daadwerkelijk is.

Dat vertelt Piotr Babieno, directeur van de studio, in gesprek met Poolse media (via VGC). De trailer die tijdens de State of Play van twee weken geleden werd getoond zoomde vooral in op de gevechten in de game en fans reageerden daar niet bepaald positief op.

"Ik heb die negatieve reacties zelf geschreven", zo steekt Babieno grappend van wal. "Maar even serieus, wij zijn niet verantwoordelijk voor de marketing. Dat is volledig de verantwoordelijkheid van onze partner", zegt hij, doelend op uitgever Konami. "Deze trailer reflecteert zeker niet de geest van de game."

Babieno heeft er vertrouwen in dat de echte gameplay spelers wel zal overtuigen. "Wij denken dat als spelers echte gameplay zien - de echte game - dat ze hem heel anders zullen beoordelen."

De remake van Silent Hill 2 werd in oktober 2022 aangekondigd, samen met een aantal andere Silent Hill-games. Het spel draait op Unreal Engine 5 en komt op een nog onbekend moment uit op PlayStation 5 en pc. 

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou