Laatste hoofdstuk The Callisto Protocol verschijnt eind deze maand

Laatste hoofdstuk The Callisto Protocol verschijnt eind deze maand

Maakt onderdeel uit van de seizoenspas

Eind deze maand komt het laatste hoofdstuk van The Callisto Protocol uit als downloadbare content.

De dlc verschijnt op 27 juni op PlayStation-consoles en op 29 juni op andere systemen. "Bereid je voor op Final Transmission, het zenuwslopende laatste hoofdstuk van The Callisto Protocol." Veel informatie over de inhoud is er nog niet, maar duidelijk is dat het onderdeel uitmaakt van de seizoenspas van de game.

The Callisto Protocol kwam afgelopen december uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De game speelt zich in de toekomst af in een gevangeniskolonie op Callisto, een maan van Jupiter. Mensen moeten deze gevangenis, genaamd Black Iron Prison, zien te ontsnappen en diens verschrikkelijke geheimen ontdekken. Het spel werd door ontwikkelaar Striking Distance Studios, onder leiding van Glen Scofield - bekend van de Dead Space-reeks.

Het spel ontving een 6,5 op Gamer.nl: "The Callisto Protocol is een degelijke spirituele opvolger van Dead Space die wel erg netjes binnen de lijntjes kleurt. Aan de intense actie of visuele pracht en praal zal het niet liggen, maar het gebrek aan originaliteit in zowel verhaal als gameplay is wel erg opzichtig. Doordat échte spanning moet wijken haalt het spel niet hetzelfde niveau als zijn grote voorbeeld. Dat resulteert in een avontuur dat je met plezier speelt, maar even snel weer bent vergeten."

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het laatste hoofdstuk? Zit er nog een DLC tussen de main game en deze laatste hoofdstuk dan? Zo klinkt het iig voor mij haha

0

Aanbevolen voor jou