Korte teaser van nieuwe Mass Effect getoond

Korte teaser van nieuwe Mass Effect getoond

Fijne N7 Day!

Bioware heeft een korte teaser van de nieuwe Mass Effect uitgebracht.

Dat deed het bedrijf gisterenavond in verband met N7 Day, een jaarlijkse viering van de Mass Effect-franchise. Het bedrijf gaf verspreid over de avond verschillende teasers van een paar seconden uit, en voegde die uiteindelijk samen voor de uiteindelijke teaser die hieronder bekeken kan worden. In de teaser is een personage te zien met een outfit met het N7-logo erop.

In een blog stond franchise director en executive producer Mike Gamble fans te woord. "Of het nou om een van de velen die hier sinds de release van de eerste game werken gaat, of iemand die sinds kort zich bij Bioware heeft gevoegd, we hebben allemaal enorm veel geluk dat we deze toekomst kunnen voorstellen."

Details over de nieuwe Mass Effect-game zijn er nog niet, maar vorig najaar werd al een korte teaser getoond met daarin een Mass Relay onder constructie. Er gaan daarnaast geruchten dat Commander Shepard uit de oorspronkelijke trilogie terugkeert.

Afgelopen augustus werden er ongeveer vijftig werknemers ontslagen bij Bioware. Het bedrijf werkt tevens aan Dragon Age: Dreadwolf. Het is niet bekend wanneer die game of de nieuwe Mass Effect uitkomen.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Samen met KOTOR mijn meest favoriete RPG's. Hopelijk weten ze weer het niveau te behalen van de eerste drie delen. 🙏

[Reactie gewijzigd door Bart81 op 8 november 2023 - 11:58]

1
test

Ik leg de lat zelf wat hoger dan Gears of War met Force-krachten gecombineerd met een verhaallijn die bij de tweede akte door toeval aan elkaar blijft hangen om het vervolgens in de derde akte allemaal irrelevant te maken.

-1

Goh, wat gaaf dat jij de lat hoger legt zeg. Als je zelf een spel niet leuk vond, wat prima is en je lekker zelf mag weten. Maar wat heeft het dan voor nut om deze reactie plaatsen. Echt zo gigantisch onnodig. Blijf lekker weg uit dit bericht dan. On-topic. Gaaf kijk uit naar een nieuw deel! Hopelijk inderdaad weer het ouderwetse niveau.

1
test

@BRANDJE20 Dus bij een artikel dat gaat over Mass Effect mag ik het niet hebben over... Mass Effect? Omdat... jij het zegt?

-2
test

Mass Effect is fantastisch! Heerlijke serie die ik om de paar jaar wel opnieuw speel. KOTOR nooit gespeeld, dus ik ben ook best benieuwd naar die remake.

0

Aanbevolen voor jou