Komende Final Fantasy 16-demo beslaat ongeveer eerste twee uur

Komende Final Fantasy 16-demo beslaat ongeveer eerste twee uur

Demo komt waarschijnlijk op 8 of 9 juni uit

De eerder bevestigde demo van Final Fantasy 16 moet ongeveer de eerste twee uur van de game beslaan.

Dat claimt VG24/7 te hebben vernomen tijdens een recente previewsessie die Gamer.nl ook bijwoonde. Eerder werd al bekendgemaakt dat er een gratis demo van de game moet verschijnen voor release, maar de inhoud was tot voor kort nog niet duidelijk.

De pers heeft tijdens dit previewevenement de eerste vier uur van het spel kunnen spelen, waar mensen straks met de demo dus twee uur van kunnen ervaren. Meer details over de demo zijn er nog niet, maar producent Naoki Yoshida liet eerder al weten dat de demo waarschijnlijk op 8 of 9 juni verschijnt.

In de nieuwe Gamer.nl-preview schrijft Denian Franken het volgende: "Het wordt vrij snel duidelijk dat Yoshi-P zijn team heeft opgedragen om eens goed te kijken naar Game of Thrones. De setting van Final Fantasy 16 – een continent genaamd Valisthea dat bestaat uit zes naties die op het punt staan van oorlog – ademt de dramatische politiek uit de verhalen van George R.R. Martin. Zijn invloed is zelfs te vinden in de kleinere details, van herkenbare oneliners (“I’m your lion”) tot een personage die overduidelijk is afgeleid van Huis Stark-dienaar Hodor."

Final Fantasy 16 komt op 22 juni uit op PlayStation 5. De game is 'goud gegaan', wat betekent dat de ontwikkeling - buiten patches - min of meer is afgerond. Het spel belooft zich meer op actievolle gevechten te richten dan voorgaande delen uit de reeks. Eerder werd bekendgemaakt dat het ongeveer 35 uur duurt om het hoofdverhaal uit te spelen. De speelduur zou nog eens verdubbeld worden als men alle optionele content wilt voltooien.

Final Fantasy XVI

Aanbieding

Final Fantasy XVI kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou