Komende Dragon's Dogma 2-patch maakt Dragonsplague minder vaak voorkomend

Komende Dragon's Dogma 2-patch maakt Dragonsplague minder vaak voorkomend

Ook moet het nog duidelijker zijn wanneer Pawns de ziekte met zich meedragen

Er komt deze maand een patch uit voor Dragon's Dogma 2 waardoor de in-game ziekte genaamd Dragonsplague minder vaak voorkomt.

Dat heeft Capcom via social media aangekondigd. Dragonsplague is een ziekte in Dragon's Dogma 2 die Pawns, de computerbestuurde metgezellen van de speler, kunnen krijgen. Daardoor luisteren ze langzaam maar zeker steeds minder goed naar de speler, en kunnen ze uiteindelijk zelfs moordlustig worden - met alle gevolgen van dien.

Sommige spelers hebben kritiek op Dragonsplague geuit, omdat het niet altijd duidelijk zou zijn welke Pawns het hebben en omdat het er voor kan zorgen dat belangrijke NPC's vermoord worden. Aangezien het verspreid wordt via de Pawns van andere spelers lijkt het hoe langer het spel uit is ook steeds vaker voor te komen, maar de aankomende patch moet dit dus verminderen. Ook moet het nog duidelijker worden wanneer een Pawn aan Dragsonsplague lijdt, bijvoorbeeld via nog fellere rode ogen.

De patch moet er daarnaast voor zorgen dat schatkisten die al geopend zijn niet meer getoond worden op de minimap, en verder worden er diverse aanpassingen gemaakt aan het algemene gedrag van Pawns. Alle wijzigingen zijn in de tweet hieronder te zien. Een precieze releasedatum is er niet, maar Capcom laat weten dat de patch wordt uitgerold zodra deze gereed is.

Dragon's Dogma 2 kwam op 21 maart uit voor PlayStation 5, Xbox Series-consoles en pc. Gamer.nl-redacteur Marcel Vroegrijk gaf het spel een 9: "Dragon’s Dogma 2 is een van de beste openwereldgames tot nu toe. Met zijn vrije vechtsysteem, het gezelschap aan eigenzinnige pawns en de levendige spelwereld biedt dit tweede deel het ultieme avonturiersgevoel. Het is nog steeds een complexe rpg met veel achterliggende systemen, maar die werken allemaal samen om jouw spelervaring voortdurend van onvergetelijke momenten te voorzien."

View post on X
Dragon's Dogma 2

Dragon's Dogma 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou