Kojima deelt foto's van opnames voor Death Stranding 2

Kojima deelt foto's van opnames voor Death Stranding 2

Kojima Productions is bezig met opnames voor Death Stranding 2, zo blijkt uit een stel foto's die Hideo Kojima op Twitter heeft geplaatst.

Het vervolg op Death Stranding werd eind vorig jaar tijdens The Game Awards aangekondigd. Op zijn Japanse Twitter-account heeft Kojima nu een viertal foto's geplaatst van het werk dat er aan de game wordt verricht.

Daaruit blijkt onder andere dat er in een opnamekamer gewerkt wordt. Actrice Léa Seydoux is in zo'n opnamekamer te zien. Ook wordt er een captureset voor gezichten afgebeeld. Het maakt in ieder geval duidelijk dat acteurs op dit moment hun stemmen en gezichtsuitdrukkingen voor de game aan het verlenen zijn.

Diverse acteurs en actrices uit de eerste Death Stranding keren terug, waaronder dus Léa Seydoux, Norman Reedus en Troy Baker. Ook Shioli Kutsuna en Elle Fanning hebben rollen in de game. Net als het origineel draait Death Stranding 2 op de Decima Engine. Guerrilla Games helpt mee met de ontwikkeling van het spel. Het is niet bekend wanneer de PlayStation 5-game uit moet komen. Kojima wil ook een film gebaseerd op Death Stranding maken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Waanzinnig!! Hoe verzint die meesterbrein het om foto's op twitter te plaatsen voordat de game of een trailer uberhaupt uit is. Niet normaal. Genie masterclass. Weggeblazen!! Woah

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou