Kingdom Hearts 4 onthuld

Kingdom Hearts 4 onthuld

Het Kingdom Hearts 20th Anniversary-evenement werd afgesloten met de onthullingstrailer van Kingdom Hearts 4. De trailer lijkt al gameplay te bevatten.

Watch on YouTube

Het Kingdom Hearts 20th Anniversary-evenement in Tokio is afgelopen. Aanwezigen kregen aan het einde een onthullingstrailer te zien van de nieuwe Kingdom Hearts, die inmidels ook op YouTube staat. Er is op moment van schrijven nog geen Engels- of Nederlandstalige trailer beschikbaar (bovenstaande video bevat Engelse ondertiteling).

Opvallend is de nieuwe grafische stijl van het spel, dat realistischer oogt dan de cartooneske uitstraling van voorgaande Kingdom Hearts-spellen. In de trailer is Sora te zien in wat lijkt op de stad Quadratum, thuisstad van het personage Yozora.

Vervolgens rent Sora door de stad achter een grote Heartless aan die veel lijkt op Darkside. Sora roept zijn Keyblade op, waarna een gameplay-segment start met een bossgevecht. De camera schuift ten slotte naar boven, waar twee in gewaden gehulde personages het gevecht aanschouwen.

Aan het einde van de trailer zijn ook Donald en Goofy te zien. Ondanks dat ze niet bij het gevecht met de Heartless betrokken zijn, lijken ook zij weer een rol te gaan spelen in het spel. Over het verhaal is verder nog niets bekend.

Het is onbekend wanneer Kingdom Hearts 4 uit moet komen. Square Enix heeft ook nog niet bevestigd op welke platformen het spel te spelen is.

In onderstaande Japanse video wordt ook de mobiele titel Kingdom Hearts: Missing Link getoond. Dat spel komt uit voor iOS en Android, en Square Enix meldt dat er dit jaar een gesloten bèta van start.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Tijd om weer de vorige delen te gaan spelen.

0

Aanbevolen voor jou