Kijk hier naar Gamescom Opening Night Live

Kijk hier naar Gamescom Opening Night Live

Power Unlimited en Gamer.nl in Keulen

Gamescom 2023 is hier, en samen met zusterplatform Power Unlimited zijn wij erbij. Dat wil je niet missen.

Wat gaan we doen?

Op dinsdag 22 augustus vanaf 13.00 uur en woensdag 23 augustus vanaf 09.00 uur zie je op ons Twitch-kanaal ALLES over Gamescom. Op die dagen heeft PU twee sterrenteams klaarstaan om je alles te laten zien van Gamescom. Live vanuit Keulen zullen Martin, Enno, Cody en Jacco je alles laten zien vanaf de beursvloer, inclusief hun ervaring met de nieuwste games, het laatste nieuws uit de persconferenties en alle gekkigheid vanuit de Koelnmesse in Keulen.

Tjeerd, Wouter, Mol en Javier zullen vanuit de studio in Haarlem ook live alles volgen en commentaar leveren op alles wat er gebeurt rondom Gamescom, inclusief Opening Night Live, alle games op beursvloer en nog veel meer.

Gamescom

Blijf ook vooral Gamer.nl in de gaten houden voor alles over Gamescom, het laatste gamenieuws en leuke content, zowel uit Keulen als de studio. Wil je niks missen? Hou dan onze sociale media in de gaten.

En, in de dagen daarna, brengen we natuurlijk wat previews van de grootste games jullie kant op. Welke precies weten we nog niet, maar we gaan in ieder geval langs bij de mensen van Microsoft, Bandai Namco en Ubisoft - naast een aantal losse afspraken.

Heb je een beetje zin in Gamescom, of geloof je het wel? En ben je er zelf bij? Laat het weten in de reacties. De livestream kijk je hier.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat gebeurde er nou net met die gast die het podium opliep? Wat wilde hij?

0
test

iets over gta 6 nieuws 😂😂 wat een leipo

0
test

was weer een flutshow zeg… weinig nieuws…

0

Aanbevolen voor jou