Keith David volgt wijlen Lance Reddick op in Destiny

Keith David volgt wijlen Lance Reddick op in Destiny

David neemt de rol van Commander Zavala op zich

Keith David zal de rol van Commander Zavala in de Destiny-franchise op zich nemen.

Dat heeft Bungie aangekondigd. Zavala werd voorheen ingesproken door Lance Reddick. Hij overleed eerder dit jaar op zestigjarige leeftijd. De acteur speelde ook een belangrijke rol in de Horizon-games als Sylens, maar was bij het grote publiek vooral bekend voor zijn rollen in films en series als John Wick en The Wire.

Keith David zal de rol van Commander Zavala in de toekomst dus op zich nemen. "Commander Zavala is sinds de eerste Destiny van groot belang voor het verhaal dat we vertellen, en we zijn dan ook van plan zijn reis voort te zetten." In de aankomende Destiny 2-uitbreiding The Final Shape zal David voor het eerst te horen zijn. Bestaande dialoog die door Reddick is ingesproken blijft intact.

David laat weten dat hij "vereerd is om het geweldige werk van Lance Reddick als Zavala voort te zetten. Lance wist de integriteit van het personage geweldig vast te leggen. Het is mijn doel om dat voort te zetten."

David is bekend van films als The Thing, There's Something About Mary, Cloud Atlas en Requiem for a Dream en van series als Community. Hij heeft zijn stem ook veelvuldig aan personages in games verleend. Zo was hij te horen als The Arbiter in Halo, maar speelde hij ook in gamefranchises als Saints Row, Mass Effect en Call of Duty.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

o.a. ook de stem van Spawn :)

0
test

EN Goliath (en Thailog) in Gargoyles.

0
test

Keith David is awesome. Heeft ook in mijn favoriete serie Psych gespeeld. Keith David speelde Commander Anderson in Mass effect. Zijn stem is gewoon geweldig.

0

Aanbevolen voor jou