Kaitlyn Dever speelt Abby in tweede The Last of Us-seizoen

Kaitlyn Dever speelt Abby in tweede The Last of Us-seizoen

De actrice is bekend van films als No One Will Save You en Booksmart

Actrice Kaitlyn Dever zal de rol van Abby vertolken vanaf het tweede seizoen van de The Last of Us-televisieserie.

Dat werd gisteren aangekondigd. Afgelopen november gingen er al geruchten dat Dever de rol zou krijgen. Nog voordat de opnames van de televisieserie begonnen werd er gespeculeerd dat Dever in de running was voor de rol van Ellie, maar dat is nooit bevestigd.

"Ons castingproces voor het tweede seizoen is gelijk gebleven aan seizoen één: we zoeken naar acteurs van wereldklasse die de ziel van de personages uit het bronmateriaal kunnen belichamen", aldus showrunners Craig Mazin en Neil Druckmann in een statement. "Talent is het allerbelangrijkste, en we zijn enorm enthousiast om een geprezen actrice zoals Kaitlyn samen te laten werken met Pedro, Bella en de rest van onze familie."

Dever is bekend van rollen in films als Booksmart en No One Will Save You, en series als Dopesick. Dever speelde ook de rol van de dochter van Nate en Elena in Uncharted 4: A Thief's End, dat net zoals de The Last of Us-games door Naughty Dog werd ontwikkeld.

Het tweede seizoen van The Last of Us moet een gedeelte van de gebeurtenissen uit de game The Last of Us: Part 2 behandelen. Abby Anderson is een erg belangrijk personage in die game, maar haar rol binnen het verhaal is tevens controversieel onder de fans.

De opnames van het tweede seizoen van The Last of Us gaan ergens begin dit jaar van start. In 2025 moet het tweede seizoen uitgezonden worden. Het eerste seizoen heeft onlangs acht Emmy's in de wacht gesleept en maakt kans om volgende week nog meer exemplaren te winnen, maar wist afgelopen weekend geen Golden Globes-nominaties te verzilveren.

Nick Offerman, de acteur die de rol van Bill speelt in de derde aflevering van The Last of Us, gaf onlangs aan dat er een idee voor een prequelserie rondom Bill en Frank is gepitcht aan HBO, al is niet duidelijk of daar iets uit komt.

Op 19 januari verschijnt The Last of Us: Part 2 Remastered op PlayStation 5. Deze nieuwe versie van de PS4-game draait in 4K in Fidelity Mode en 1440p upscaled naar 4K in Performance Mode. Ook is er een optie voor televisies die VRR ondersteunen om de framerate te ontgrendelen. Ook bevat de game nieuwe content, zoals een roguelike No Return-modus en de Lost Levels - gebieden die nooit zijn afgemaakt voor het oorspronkelijke spel. Laadtijden zijn korter en via de DualSense-controller is haptische feedback mogelijk. PS4-eigenaren van The Last of Us: Part 2 kunnen voor 10 euro upgraden naar de PS5-versie.

View post on X
The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is TLOU part II die nog uit moet komen dan ook echt een remake, zoals ze bij de eerste game hebben gedaan? Of is het meer een upgrade? Ik vind het prijsverschil namelijk zo groot. Part I rond de 80 (adviesprijs), en deze game 50.

0

Nee een upgrade. Game is natuurlijk pas 3 jaar(?) geleden uitgekomen dus nog meer dan prima qua graphics. Alleen hogere resolutie etc. En natuurlijk de Lost Levels en de roguelite game mode. Daarom is ie ook maar €10 voor mensen die m al hebben.

0
test

Prima keuze, al is het wel grappig zij meer op Ellie lijkt dan Bella Ramsey die die rol heeft in de serie.

0
test

Bella mag dan wel totaal niet op Ellie lijken, ik vind wel dat ze de rol ijzersterk heeft neergezet. Ik begrijp oprecht de haat en negativiteit hiervan niet. Hopelijk kan Kaitlyn een beetje goed.... golven ;D

1
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

En dat Bella Ramsey totaal niet op Ellie lijkt maakt ook geen reet uit. Belangrijkste is nog altijd dat de acteurs gewoon de rol goed neerzetten en dat heeft Bella zeker gedaan, daarom ook de volledig terechte Emmy nominatie. Ja, je zou er ook voor kunnen kiezen om voor acteurs te gaan die veel op het personage lijken, maar dikke kans dat je dan zometeen met een verfilming komt te zitten waar het acteren enorm kut is.

-1
test

@San5324. Dan moet je ook moeilijk gaan doen over Pedro Pascal. Want die is van Chileense afkomst en heeft een kleurtje. En dat heeft Joël niet in de game

0
test

@POKLAAN; kijk, hier ben ik het dus volledig mee eens. In eerste instantie was ik heel sceptisch over de serie toen ik zag dat Bella de rol van Ellie ging spelen. Want ook in was van mening dat zij _totaal_ niet lijkt op Ellie. Maar qua karaktereigenschappen zet ze de rol zo verdomd goed neer! de Emmy is in dit geval meer dan terecht!

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@San5324 Jemig een hele goeie serie niet kijken omdat je moeite hebt met het uiterlijk van een gekozen actrice.

0
test

Wat ik alleen wel jammer vind is dat Ellie in de serie veel meer badass is dan in de game. Speel nu deel I voor het eerst, maar de Ellie in deze game is echt veel softer, liever en gehoorzamer dan de Bella versie. Die laatste vind ik namelijk veel toffer.

0

@BROERVANMARKRUTTE Tja, ik weet dat t een gevoelig woord is op deze site, maar...fanboys he. Je ziet dat ook bij star wars, star trek, etc. Ze willen eigenlijk dat hun geliefde franchise exact hetzelfde blijft en iedereen er vanaf blijft. Maar realiseren zich niet dat hun geliefde franchise uiteindelijk zal afsterven als t niet in beweging blijft.

-1
test

Ow zo bedoelde ik het ook totaal niet. Ik ben echt een Bella Ramsey fan. Vond haar geweldig in Game of Thrones en inderdaad ijzersterk als Ellie. Ik vind uiterlijke gelijkenis meestal van onderliggend belang eerlijk gezegd. Liever een goede actrice/acteur dan iemand die op het personage lijkt uit het bronmateriaal.

0

Aanbevolen voor jou