Kaart Spider-Man 2 twee keer zo groot als vorige games

Kaart Spider-Man 2 twee keer zo groot als vorige games

Spin City

De omgeving waar spelers in rondslingeren in Spider-Man 2, is ongeveer twee keer zo groot als in vorige games.

Dat zegt creative director Bryan Intihar in gesprek met het Japanse Famitsu. "We hebben dit keer Queens en Brooklyn toegevoegd, dus de kaart is ongeveer twee keer zo groot als de vorige titels."

"Omdat die twee gebieden kleiner en dichter bevolkt zijn, voelen ze heel anders dan Manhattan", vervolgt Intihar. "We hebben wat onverwachte situaties gemaakt die we nooit eerder hebben gedaan, zoals een gevecht op de rivier tussen de twee steden, dus we hopen dat jullie ernaar uitkijken."

Aan Eurogamer vertelde Intihar ondertussen hoe het wisselen tussen Peter Parker en Miles Morales zal werken in de game. In de open wereld kun je vrij tussen de twee switchen, maar in verhaalmissies zal je gedwongen een van de twee onder de knoppen krijgen.

"Als je het hoofdverhaal speelt, bepalen wij wanneer je tussen Pete en Miles wisselt. Dit staat in dienst van het verhaal", zegt Intihar. In de open wereld ligt dat dus anders. "We hebben content die is ontworpen voor Peter, we hebben content die is ontworpen voor Miles en we hebben content die je als allebei kan spelen. In de open wereld kun je met een druk op de knop tussen ze wisselen."

"Het snel wisselen tussen beide personages in de open wereld is echt, echt geweldig", vervolgt hij. "Ik kan gewoon kiezen met wie ik een bepaalde activiteit wil doen... het is geweldig om die functie te hebben."

Watch on YouTube
Spider-Man 2

Spider-Man 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat is een trend een 2de of 3de deel krijgt altijd een grotere kaart!. Maar als die zij missies maar beter zijn dan in deel 1, dan kan het spel nog beter worden.

0
test

Ok ben benieuwd als het op een goede manier groter is prima. Als het alleen maar is om de speelduur te rekken met fillers, dan hoeft het van mij niet zo.

1

Aanbevolen voor jou