Journalist verwacht dat Final Fantasy 9 Remake echt bestaat

Journalist verwacht dat Final Fantasy 9 Remake echt bestaat

Of zou het slechts fantasie zijn?

Journalist Jeff Grubb heeft vernomen dat Final Fantasy 9 Remake echt bestaat.

Dat vertelt hij in een aflevering van de Game Mess Mornings-podcast (via TheGamer). De remake van deel 9 verscheen eerder al in de uitgelekte GeForce Now-lijst. "Bijna alle Square Enix-games in de lijst zijn bevestigd of uitgekomen, behalve Final Fantasy 9 Remake en Final Fantasy Tactics Remastered", vertelt Grubb. "Ik kan zeggen dat ik heel kortgeleden heb gehoord dat Final Fantasy 9 Remake echt is, en dat het gaat gebeuren."

Vooralsnog is een remake van Final Fantasy 9 in ieder geval niet officieel onthuld. De game kwam in 2000 uit voor de PlayStation, maar werd in 2010 opnieuw uitgegeven als PS1 Classic op PS3 en PSP. In 2016 werd de rpg met enkele grafische verbeteringen op pc en PS4 uitgebracht.

Square Enix brengt in ieder geval eerst nog twee andere Final Fantasy-games uit. Op 22 juni verschijnt Final Fantasy 16 en later dit jaar of begin volgend jaar Final Fantasy 7: Rebirth. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zou tof zijn, een goede remake van deel 9. Voor mij wel de beste van de reeks. Deel 8 wel de meest nostalgische gevoel bij, maar het levelsysteem vond ik maar niks.

0
test

Heb erg genoten van de Switch en ps1 versie. De oude style is overigens ook veel leuker en tactischer dan de nieuwe. Evenals tactics. Wat een GBA game was. Hoop ik dat dit waar is. Past perfect op de opvolger van de Switch. Zou ook de reden kunnen zijn dat ze wachten met de reveal.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou