Jagged Alliance 3 komt naar PlayStation- en Xbox-consoles

Jagged Alliance 3 komt naar PlayStation- en Xbox-consoles

Game verscheen afgelopen juli al op pc

De tactische actie-rpg Jagged Alliance 3 is aangekondigd voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Een releasedatum werd niet gegeven. Het spel kwam afgelopen juli al uit op pc via Steam en GOG.

Jagged Alliance 3 speelt zich af in het fictionele land Grand Chien, waar spelers korte metten moeten maken met een groepering genaamd The Legion en de vermiste president moeten terugvinden.

De game biedt turn-based combat met een tactisch randje, waarbij spelers kunnen kiezen uit een cast van unieke huurlingen, waaronder vele favorieten uit de reeks. De campagne kan ook met vrienden in online co-op doorlopen worden.

Het spel is ontwikkeld door Haemimont Games - bekend van Surviving Mars en de Tropico-games - en wordt uitgegeven door THQ Nordic. Hieronder is een trailer te bekijken van de consoleversie van de game, al bevat het geen gameplaybeelden.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

JA2 was vroegah 1 van mn favo games. Vond het lezen van alle wapenomschrijving ook erg leuk. vooral omdat veel van die wapens ook in andere games zaten. En natuurlijk je eigen Merc bouwen door die lange vragenlijst in te vullen.

0

Aanbevolen voor jou