Jabba the Hutt-missie in Star Wars Outlaws alleen met seizoenspas speelbaar

Jabba the Hutt-missie in Star Wars Outlaws alleen met seizoenspas speelbaar

De missie zal op dag van release exclusief voor seizoenspashouders beschikbaar zijn

Een missie voor Star Wars Outlaws gerelateerd aan Jabba the Hutt kan op de dag van release alleen door mensen die de seizoenspas hebben gekocht gespeeld worden.

Dat wordt op de officiële website van de game gemeld. Daar staat beschreven dat mensen met de seizoenspas, die in ieder geval beschikbaar is via de duurdere Gold en Ultimate Editions van het spel, na release twee nieuwe missies ontvangen, alsmede een exclusieve missie op release. Deze edities van de game kosten respectievelijk 119,99 euro en 139,99 euro.

De exclusieve missie heet Jabba's Gambit en is zoals gezegd vanaf de dag van release beschikbaar. Volgens de beschrijving krijgt hoofdpersonage Kay een klus van Jabba zelf. ND-5 heeft een schuld bij Jabba lopen en die schuld moet worden geint.

Het is tegenwoordig gebruikelijk dat er via een seizoenspas na de release van een game nieuwe content wordt toegevoegd. Iets minder gebruikelijk is echter dat er op de dag van release al extra missies via een seizoenspas worden aangeboden - wat in feite betekent dat deze content ook in het hoofdspel had kunnen zitten.

Star Wars Outlaws komt op 30 augustus uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Eerder werd al aangekondigd dat mensen die de Gold en Ultimate Editions van de game kopen, ook drie dagen eerder toegang krijgen tot het spel. Lees hier alles over de game en bekijk hieronder nog eens de vorige week verschenen trailer.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wie na alle controverse deze game nog een stuiver geeft, mag bij zichzelf gaan afvragen hoe het allemaal zo fout heeft kunnen lopen met de game-industrie, ubisoft wil graag dat de consument gaat inzien dat ze een spelletje huren, wat ze ook betalen, nooit bezitten, en ze kunnen doen en laten wat ze willen (ze wissen nu zelfs gewoon de games uit je account op afstand (The crew) ) en ik laat ubisoft inzien dat ik niets meer van hun koop. ooit.

0
test

Welke controversie? Ik heb nog geen controversie over deze game gelezen

0
test

Ik vermoed controversie rondom Ubi zelf. en niet specifiek de game. Ubi was ooit een van m'n favo devs. Maar ze glijden de laatste tijd echt bijzonder af...

1
test

NIks kopen voor die prijs inderdaad. Of terug naar Nieuwsgroepen, of je spendeerd 10/17euro voor hen maand abbo. Huur je alsnog, niks mis mee, en met 1mnd op een SP game kan je wel klaar zijn.(mits je de tijd ervoor hebt). Of je wacht op een budgetbak release. (Edit)--> Verder blijft het schandalig dat ze deze prijzen vragen.

[Reactie gewijzigd door Scynn op 15 april 2024 - 15:41]

1
test

Pff 120/140 euro? Ik wacht wel weer een paar jaar tot die in de aanbieding is, dan heb ik ook een betere PC om met mooiere visuals te spelen. Heb toch nog een gigantische backlog.

2

wel normaal gesproken voor een ubi game hoef je geen jaren te wachten voor een aanbieding mischien een maand of 2

0

Aanbevolen voor jou