Isabela Merced vertolkt rol van Dina in The Last of Us-serie

Isabela Merced vertolkt rol van Dina in The Last of Us-serie

Eerder deze week werd al bekendgemaakt wie Abby en Jesse zullen spelen

In navolging van Abby en Jesse is nu ook bekend wie de rol van Dina gaat vertolken in de The Last of Us-serie.

Het gaat om Isabela Merced, die eerder de hoofdrol vertolkte in de Nickelodeon-serie 100 Things to Do Before High School en ook rollen had in films als Sicario: Day of the Soldado en Dora and the Lost City of Gold.

Net als Abby en Jesse is ook Dina een personage die in The Last of Us: Part 2 wordt geïntroduceerd. Aangezien het aankomende tweede seizoen van de HBO-verfilming een gedeelte van het verhaal uit de tweede game behandelt, is het logisch dat deze personages ook in de serie hun opwachting maken.

"Dina is warm, briljant, grappig, moreel, gevaarlijk en beminnenswaardig", zo vertellen showrunners Craig Mazin en Neil Druckmann. "Je kunt eeuwig zoeken naar een actrice die dit alles moeiteloos belichaamt, of je kunt Isabela Merced meteen vinden. We kunnen niet trotser zijn om haar aan onze familie toe te voegen."

De opnames voor het tweede siezoen gaan ergens begin dit jaar van start. In 2025 moet het tweede seizoen uitgezonden worden. Het eerste seizoen heeft onlangs acht Emmy's in de wacht gesleept en maakt kans om volgende week nog meer exemplaren te winnen, maar wist afgelopen weekend geen Golden Globes-nominaties te verzilveren. Nick Offerman, de acteur die de rol van Bill speelt in de derde aflevering van The Last of Us, gaf onlangs aan dat er een idee voor een prequelserie rondom Bill en Frank is gepitcht aan HBO, al is niet duidelijk of daar iets uit komt.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De opnames zullen wel snel van start gaan met al deze bekendmakingen :-)

0
test

Even wachten op "Schandalig, iemand met peruviaanse roots die een joods meisje speelt, zijn er geen goeie joodse actrices misschien?"

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou