Iron Man-game van EA Motive Studio loopt op Unreal Engine 5

Iron Man-game van EA Motive Studio loopt op Unreal Engine 5

De nieuwe Iron Man-game waar EA's Motive Studio aan werkt draait op Unreal Engine 5.

Dat wordt gemeld in een vacature waarin gezocht wordt naar een software developer voor de game. Dat betekent dat de game dus niet op EA's Frostbite Engine loopt.

De nog naamloze game rondom Iron Man werd vorig jaar aangekondigd. Het is de eerste van "meerdere Marvel-games" in ontwikkeling bij EA, al is niet duidelijk welke andere games er worden gemaakt. De ontwikkeling van de Iron Man-game wordt geleid door Olivier Proulx, die eerder aan Marvel's Guardians of the Galaxy werkte voor Eidos Montreal. Motive Studio werkt daarnaast ook aan de Dead Space-remake.

Veel details over de Iron Man-game zijn er nog niet, maar wel duidelijk is dat het een singleplayerspel wordt met een derdepersoonsaanzicht. Beelden van het spel zijn nog niet uitgebracht. Ook is niet duidelijk op welke systemen de game moet verschijnen, al lijken PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc logische keuzes.

"Motive Studio heeft ervaring in het leveren van zowel bestaande entertainmentwerelden als spannende gameplay. Gecombineerd met hun passie voor de gepantserde held, helpt dit onze missie om een liefdesbrief aan een legendarische held in de vorm van de ultieme Iron Man-game te leveren", aldus Marvel Games-vicepresident Bill Roseman tijdens de aankondiging.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou