Insomniac noemt hypothetische Spider-Man 3 'behoorlijk episch'

Insomniac noemt hypothetische Spider-Man 3 'behoorlijk episch'

Spider-Man 2 is de snelst verkochte PlayStation Studios-game ooit

De creative director van Marvel's Spider-Man 2, Bryan Intihar, noemt een hypothetische Spider-Man 3 "behoorlijk episch".

Intihar was te gast bij de Friends Per Second-podcast. Daarin vergelijkt hij de eerder uitgekomen Spider-Man-games van Insomniac met Marvel Cinematic Universe-films, en haalt hij een hypothetisch derde deel aan.

"Als Spider-Man 1 en Miles Morales onze Iron Man zijn, en Spider-Man 2 vergelijkbaar is met Civil War, hoe volgen we dat dan op? Ik denk dat het behoorlijk episch kan worden. Maar we gaan het zien."

Hoewel hij niet bevestigt dat Insomniac Games een derde Spider-Man gaat maken, geeft zijn opmerking wel aan dat men bij de ontwikkelaar nadenkt over wat gaat volgen. Gezien de timide manier waarop hij praat tijdens bovenstaande quote, is het ook duidelijk dat Intihar zijn woorden zorgvuldig kiest.

Afgelopen vrijdag is Marvel's Spider-Man 2 uitgekomen op PlayStation 5. Zowel Peter Parker als Miles Morales belangrijke rollen in de game - mensen kunnen schakelen tussen de twee helden. Beide Spider-Mans hebben ook nieuwe moves. Spelers verkennen niet alleen Manhattan, maar ook Queens en Brooklyn in de game.

Sony heeft daarbij vandaag bekendgemaakt dat Spider-Man 2 in de eerste 24 uur meer dan 2,5 miljoen keer is verkocht. Dat maakt het de snelst verkochte PlayStation Studios-game tot dusver.

Erik Nusselder beloonde game met een 8: "Spider-Man 2 is een vervolg volgens het boekje. Het biedt meer van alles wat in de vorige delen zo goed werkte. Dat levert een ontzettend goed en vloeiend speelbaar spel op waar het plezier vanaf spat, maar Insomniac maakt vaak wel de allerveiligste keuzes, waardoor de game niet vaak verrast."

Insomniac gaf eerder deze week aan dat New Game Plus en de mogelijkheid om missies opnieuw te spelen op een later moment aan de game wordt toegevoegd via een update. Overigens kwamen er dit weekend berichten naar buiten dat sommige mensen die de fysieke versie van het spel hebben gekocht, problemen hebben bij de installatie. De problemen lijken zich voornamelijk in Europa voor te doen.

Watch on YouTube
View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Spider-Man 2

Spider-Man 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

-2
test

Stel je niet aan, kleuter. Valt reuze mee!

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

-1
test

Vind dat altijd zo raar als ontwikkelaars dat doen. Het ene deel is net uit of ze beginnen alweer over de volgende game in dezelfde serie. Ik vind het creatieve armoede. Sowieso heb ik persoonlijk helemaal niks met dat hele marvel gebeuren. Niet in films en zeker niet in games.

-1
test

Inderdaad, een game duurt max 2 maanden voordat hij af is en 1 maand beta testen en hop releasen. En na de release gaat het volledige team (inclusief storytellers etc) alle kleine bugs eruit halen.

-1

Aanbevolen voor jou